lauantai 2. heinäkuuta 2011

Euron hajoaminen rankka tie

Outi Kokko kirjoittaa Taloussanomissa Euron hajoamisesta.
http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/07/02/eurosta-eroaminen-olisi-rankka-tie/20119253/12
Kiander pitää todennäköisenä, että Kreikan irrottautuessa pankkeja kaatuisi ja monet menettäisivät rahansa.
– Voi vain kuvitella, millaiset mellakat syntyisi, jos ihmiset eivät saa säästöjään, von Gerich sanoo.
Hänen mukaansa kaaosta ei voida sulkea pois. Kun todennäköisesti työttömyys kasvaisi nopeasti, rahattomat kreikkalaiset olisivat kaduilla.
On mahdollista, että armeija pantaisiin taltuttamaan kansaa. Tuloksena voisi Kianderin mukaan olla jopa sotilasdiktatuuri.
http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/07/02/eurosta-eroaminen-olisi-rankka-tie/20119253/12

http://euroetana.blogspot.com/2011/07/viikko-talouselamassa.htmlHistoriallisesti suurista talouskriiseistä on syntynyt kovia sotia. Yhdysvallat aikanaan luotiin sisällissodalla eli sama tie lienee mahdollinen myös Euroopalle. Ylpeät Kreikkalaiset ryhtyvät asein suojelemaan kulttuuriaarteitaan ja sitten NATOn joukot lähetetään rauhoittamaan raivokasta Kreikan kansaa. Sodat tuppaavat leviämään elikkä siinä on sitten alku maailmansodalle. Afrikasta nousee viisas ja taitava sotilasstrategi- ja kansanjohtaja, joka ottaa sitten Etelä-Euroopan vihreän lipun suojelukseen ja syntyy Khilafah (Ummah).
http://www.khilafah.com/

NATO on sidottu laajoihin taisteluihin isolle alueelle ja se on taloudellisesti äärimmäisen raskasta. Amerikka velkaantuu rajusti, kuinka kauan nykyiset sotilasbudjetit ovat enää mahdollisia? Koko välimeren alue on mahdollista saada liekkimereksi typerällä (viisaalla) politiikalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti