torstai 21. heinäkuuta 2011

Lukumäärä neutraali avioliitto ei ole Islamisaatiota

Vaikka Islamin avioliittolain mukaan mies saa ottaa 4 vaimoa, niin Vihreiden nuorten esitys lukumääräneutraalista avioliitosta ei ole sama kuin Islamin käytäntö. Erona on ainakin, että Islamissa nainen ei saa ottaa neljää miestä mutta lukumäärä- ja sukupuolineutraaliavioliittolaki mahdollistaisi myös, että nainen voisi ottaa 4 miestä, tätä ei Islam salli. Samoin esim. lesbo- ja homoparin välinen avioliitto tulisi mahdolliseksi määräneutraalissa avioliittolaissa.
http://jpoli.blogspot.com/2011/07/vihreat-nuoret-ajavat-maara-ja.html

Tälläinen avioliittolaki olisi hyvin monimutkainen ja muuttaisi suomalaista yhteiskuntaa peruuttamattomasti.
http://takkirauta.blogspot.com/2011/07/ikaneutraali-avioliittoko-seuraavaksi.html

Ikäneutraali avioliitto lienee seuraava kehitysaskel eli lapsiavioliittojen salliminen. Islamin uskoisissa maissahan naiset menevät naimisiin jo 7-8 vuoden ikäisinä. Lapsiavioliitot ovat myös mahdollisia perinteisissä Hindukulttuureissa mutta en nyt osaa sanoa ovatko ne Intiassa maallisen oikeuden hyväksymiä vai onko kyse spiritualistisesta avioliitosta, jota ei maallinen laki tunnusta.
http://jpoli.blogspot.com/2011/07/intian-politiikka.html

Perinteisissä kulttuureissahan avioliittoon naiset pääasiassa menevät hyvin nuorina eli noin 12 vuoden iässä. Nainen muuttuu lapsesta avioliittokelpoiseksi naiseksi kuukautisten myötä. Tosin Islam ja monet perinteiset kulttuurit eivät hyväksy homoutta eli siinä vihreiden näkemykset menevät perinnekulttuurien kanssa ristiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti