sunnuntai 14. elokuuta 2011

Onko Paavo Lipponen turvallisuusuhka?

Jos Lipposen nimi on Tiitisen listalla niin Lipponen on turvallisuus uhka meille.
 http://keskustelu.suomi24.fi/node/10049821

Suomi24 keskustelussa hätääntyneet kansalaiset kysyvät onko Paavo Lipponen turvallisuusuhka Suomelle?Onko Paavo Lipposen (SDP) nimi Tiitisen listalla. Tiitisen lista on entisen Stasin (DDR) laatima lista maanpettureista.

7 kommenttia:

 1. Jos Lipposen jotkut ääliöt saavat äänestettyä presidentiksi, Tiitisen listaa EI tulla avaamaan hänen elossaoloaikanaan.

  Toinen TAKUULLA nimi siinä listassa on Tarja Halonen.

  VastaaPoista
 2. Ihan aikuisten oikeasti, oletteko sitä mieltä, että SETA-Halonen, siis 'nainen' joka on toiminut erittäin voimallisesti SETAN, eli sukupuolisesti sairaiden homojen ja lesbojen (kuten hän itsekin) puheenjohtajana ja äänitorvena, oli oikea valinta Suomen presidentiksi ja vielä 2 kertaa?

  Miten tyhmä saa ja voi ihminen olla?

  VastaaPoista
 3. Oletteko muuten koskaan nähneet lesboa, jolla ei olisi lyhyeksi leikattu ja usein vielä värjäämätön tukka?

  Tiedättekö kenellä sellainen on?

  VastaaPoista
 4. Miksi Halosella, kuten huomattavan monilla muillakin lesboilla on vain yksi ainoa nuoruudessa (vahingossa pantu) lapsi?

  Näitähän on monia muitakin, esim. Sinnemäki. Toisaalta niitä lapsettomia, kuten useat stalinistinvihreät, eräs nykyinen ministari etunenässä, te aina vaan äänestätte ne idiootit uudelleen!

  VastaaPoista
 5. Itse pidän Tarja Halosta taitavana Presidenttinä mutta Halosesta eivät kaikki pidä. Halosen seksuaalinen suuntautuminen on minusta yksityisasia.

  VastaaPoista
 6. Presidentit taustat pitää olla äänestäjäin tiedossa.

  Väittelyssä pitäisi kysyä suoraan: "Vannotteko, Paavo Lipponen, Jumalan/omantuntonne kautta, että te ette ole vakoilleet/vuotaneet tietoja toiselle valtiolle, eikä teillä ole mitään tekemistä Tiitisen listan kanssa?"

  Jos yrittäisi kiemurrella, kysymys toistetaan kunnes saataisiin vastaus: kyllä tai ei.

  Äänestäjällä on oikeus tietää.

  VastaaPoista
 7. No, se pitäisi kysyä kaikilta presidenttiehdokkailta.

  VastaaPoista