lauantai 26. marraskuuta 2022

Alta TV:n konkurssi

Itse pidän Alfa TV:n konkurssia hyvänä asiana, siinä loppui Timo Soinin propaganda siihen. Itsellä ei politiikassa ole montaa inhokkia, ainoastaan Timo Soini. Hänestä en tykkää, koska hän ei ole oikein mukava ihminen, vaan häijy ja ihmisiä kiusaava ihminen.

Abortin vastustaminen ja naisten syyllistäminen on varsin rumaa politiikkaa. Maailmassa on liikaa ihmisiä hirveästi eli ei ihmisiä tarvita yhtään lisää. Suomessakin liikaa ihmisiä maan kantokykyyn verrattuna. 


Sopiva väkiluku maailmassa olisi joku korkeintaan 50 miljoonaa ja siinäkin on luultavasti liikaa. Millään keinolla tähän ei kuitenkaan päästä. Ei sotimalla saada väkilukua alas. Se on nähty Ukrainassa. Ei minkäänlaista vaikutusta väkilukuun. Ei minkäänlaista. Suomessa ei kukaan poliitikkoa aja väkiluvun laskemista, kaikilla on mielessä vain väkiluvun kasvattaminen. Mistä löytyisi poliitikko Suomessa, joka ajaisi ihmismäärän rajua laskemista. Kuka uskaltaa? Ei kukaan.

Ukrainassa aikanaan Stalin yritti pienentää väkilukua muttei sekään onnistunut. Liikaa väkeä joka tapauksessa. Ei Hitleristäkään ollut mihinkään. Korona viruksellakaan ei ollut mitään vaikutusta väkilukuun. Muutama hassu kuollut ja siinä se oli. Ei mitään vaikutusta. Ydinsodallakaan tuskin saadaan asioihin järjestystä, ei mitään apua mistään. Tilanne on kokolailla toivoton.

Ekokapinankin kannattaisi keskittyä väestön määrän vähentämiseen. Siellä on mukana nuoria naisia, jotka voisivat kaikki kieltäytyä lisääntymisestä, ei siitäkään mitään apua ole väestönkasvun hillitsemiseksi, mutta olisihan sillä edes symbolinen merkitys. Pitkän ajan väestön määrän kehitys on hirvittävää katseltavaa. 


Itse kannatan korkeaa elintasoa ja matalaa ihmismäärää. Jos ihmisiä olisi vaikka se 25 miljoonaa, niin elintaso voisi olla varsin korkea ilman ongelmia. Ei se elintaso vaan ihmismäärä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti