sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Julma sota edessä

Suomella on edessä julma sota. Kansaa pitäisi nyt pikkuhiljaa valmistella sotaa varten. Jotkut haluavat vielä kieltää sen tosiasian, että Suomi on sodassa. Sota on kuitenkin totta ja aina todemmaksi muuttuu päivä päivältä. Sodan karuus ja julmuus käy kansalle selväksi. Aseet puhuvat! 

Kansaa kehotetaan varautumaan koviin riskeihin.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009210905.html

Helsingissä pelätään ydiniskua. Luottamukselliset tiedot kertovat, että Venäjällä valmistaudutaan iskuun Helsinkiin. Tapahtuuko isku Itsenäisyyspäivänä Presidentin linnaan. Pikkulinnut juuri visertävät iskusta Presidentinlinnaan. Onko Suomen tiedustelu tästä? Ilmeisesti ei, mutta luotettavat lähteet Venäjältä kertovat rajun iskun valmistelusta. 

5 kommenttia:

 1. suomi ei ole edelleenkään sodassa. olet päästäsi sekaisin

  VastaaPoista
 2. Tuosta on kyllä vaikea panna paremmaksi: " luotettavat lähteet Venäjältä " Eikö päähäsi edes pälkähdä kysyä, mitä helvetin etua Venäjä saisi ydiniskusta Hesaan?

  VastaaPoista
 3. Hienoa että kommentoit. Meillähän on täällä JPolissa vapaat kommentoinnit ja sensuuria ei ole.

  VastaaPoista
 4. Voit vapaasti kertoa miksi ajattelet että Suomi ei ole sodassa, täällä saa vapaasti esittää asiansa.

  VastaaPoista
 5. Eihän ydinaseiden käyttö sinällään nyt niin kovin ihmeellistä. Onhan niitä aikaisemminkin käytetty, Hiroshima ja Nagasaki. Läheltä piti tilanteita on ollut aikaisemminkin, esim. Kuuban ohjuskriisin aikana. Muitakin on ollut. Osa läheltä piti tilanteista on johtunut mm. erilaisista teknisistä häiriöistä. Ydinisku voi tapahtua ihan vahingossa, jossain tietokoneessa voi tapahtua vaikka kosmisen partikkelin aiheuttama bitin siirtyminen nollasta ykköseen. Tällainen jo voi aiheuttaa ydiniskun. Koneet ovat herkkiä ja kaikenlaisia teknisiä häiriöitä voi sattua.

  VastaaPoista