maanantai 21. marraskuuta 2022

Putinin strategiasta

Vladimir Putinin strategiasta voisi tässä kertoa sen verran, että Putinin tarkoituksena on aiheuttaa maailman vallankumous. Tätä strategiaa on toteutettu jo jonkin aikaa. Lännen huonot johtajat ovat pedanneet kaikki valmiiksi tälle vallankumoukselle. Suuren Suunnitelman toteuttaminen alkoi jo paljon ennen Neuvostoliiton (NL) hajoamista. Lännen johtajat houkuteltiin laajenemaan ja samalla hyväksymään entisen Itäblokin jäsenet EU:hun ja NATOon. Tämä oli Lännen johtajien suuri strateginen virhe, Lännessä ei ymmärretty Neuvostoliiton strategistien oveluutta ja ymmärrystä yhteiskuntien dynamiikasta. 

Länttä on nyt riepoteltu näillä kriiseillä, jotka oli suunniteltu sitä varten, että ne heikentävät Länttä ja samalla luovat valtavia sisäisiä ristiriitoja. Suunnitelma etenee ja on suurin piirtein niin kuin aikanaan kaavailtiin. Yhdysvallat on kasvavien luokkaristiriitojen näyttämö, eri luokat on ajettu toistensa kurkkuihin. Täytyy muistaa, että jo Karl Marx ennusti, että maailmanvallankumous lähtee liikkeelle nimenomaan Amerikasta. Ei siis Neuvostoliitosta, vaan Amerikasta. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanvallankumous

Maailmanvallankumous nimenomaan lähtee sieltä mikä kehittynein kapitalistinen valtio ja se on luonnollisesti Amerikka, aikanaan ehkä Iso-Britannia mutta ei enää nykyään. Asiat ovat edenneet pitkälti suunnitelmien mukaan. Aikajänteistä on paha sanoa mitään, koska yhteiskunnallisten prosessien kestoaikojen arvioiminen on sangen haasteellista. Ilmeisesti asiat kuitenkin etenevät, Presidentit on saatu Amerikkaan asetettua siten, että sisäiset ristiriidat maksimoituvat. Nyt on sitten menossa vaihe, jossa kansat proletarisoidaan energian ja muiden hyödykkeiden hintoja nostamalla. Keskiluokasta tehdään uutta kurjalistoa. Taitavaa strategista sodankäyntiä ei voi kuin hattua nostaa. Enempää en kirjoittele, koska se tarkempaa tietoa en välitä välittää.

http://juffo.blogspot.com/2022/11/marjorie-taylor-greene.html

https://www.ulkopolitist.fi/2022/11/21/sisapoliittinen-keskustelu-ulkopolitiikan-etuovena/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-tuomaala/eun-borrell-uhkailee-venajaa-kovasanaisesti-armeijan-tuhoamisella-kadotuksella/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti