perjantai 4. marraskuuta 2022

Suomi ei ole enää Suomi!

Useat nuoret ovat kokoontuneet Tikkurilan rautatieasemalle lokakuisena perjantai-iltana. Paikalla ovat myös parikymppiset Arttur ja Velu. Molemmat nyökyttelevät, kun heiltä kysyy, onko nuorten väkivalta kaduilla lisääntynyt.

– Kyllä sen huomaa, että ihmiset ovat aggressiivisempia kuin aiemmin, Arttur toteaa.

https://yle.fi/uutiset/3-12666145 

Suomen nuoriso on menetetty. Käytännössä koko nuoriso on huumeita käyttäviä ituhippejä. Mitä Presiden puoliso edellä; sitä Pelle nuoriso perässä. Terminaattori 3:sta tuttu Terminaattori TX:n ei tarvitse taistella mitään vastaan, koska kansasta ei ole minkäänlaista vastusta. Huumeita käyttävää nuorisoa ei tarvitse ampua vaan antaa vähän huumeita; ja se on sillä selvä. 

Tietyissä piireissä on Suomesta haluttu antaa kovaan jonkinlaisena paratiisina ja edistyksellisenä paikkana. Tästä ei ole ollut muuta kuin harmia; sillä se on opettanut nuorison kuvittelemaan itsestään liikoja. Aikanaan Suomi hävisi kännytaistelut selkeästi; kansasta ei ollut edes tekemään muovisia palikoita vaan kaikki jouduttiin antamaan Kiinalle. Nyt jossain päin haaveillaan siitä, että Kiinan nousu todelliseksi mahtivallaksi tulisi estää. Tällainen kuvittelu ja fantasiointi on kerrassaan vaarallista, ei euroopan elektroniikkateollisuutta kyetä enää tekemään kilpailukykyiseksi, koska euroopassa kansa ei kykene kovaan työhän. Elektroniikan suunnittelu on varsin vaikeaa ja raskasta henkisesti, koska niiden suunnittelu on niin valtavan vaikeaa, että siihen ei pysty kuin pieni osa väestöstä. Suomalainen poliitikko ja yritysjohtaja voivat kyllä louskuttaa leukojaan elektroniikan valmistamisesta mutta todellista kyvykkyyttä suunnitella ja valmistaa näitä laitteita ei ole, koska kansa on liian typerää siihen. Kiinassakin vain pieni joukkoja insinöörejä ja tiedemiehiä (tai naisia) kykenee tähän mutta koska siellä on kuitenkin paljon ihmisiä niin aina löytyy huippulahjakkuuksia. Mitä suuremmat ihmismassat, sitä enemmän siellä on sellaisia, joista voi edes teoriassa tulla alansa ammattilaisia. Euroopassa ei yksinkertaisesti ole tällaista lahjakkuutta tarpeeksi.

Katselin jotain ohjelmaa YLE:ltä, jossa keskustelijat keskustelivat Kiinan pysäyttämisestä. Kiina on kuitenkin niin iso mahtivaltio, että sitä ei enää Suomen voimilla pysäytetä. Elektroniikan tuottamista ei edes kannata haaveilla euroopassa, koska eurooppalaiset on totutettu liian korkeaan hyvinvointiin: eivät eurooppalaiset yksinkertaisesti viitsi nähdä niin paljon vaivaa mitä elektroniikan tuottaminen vaatisi. Euroopan kansat ovat yksinkertaisesti liian laiskoja. Televisiossa on helppo louskuttaa elektroniikasta kun ei itse pysty suunnittelemaan ja valmistamaan edes yksinkertaista toimivaa laitetta. 

https://markkusiira.com/2022/11/04/lannettyneen-suomen-kiina-keskustelua/

https://parhaatnettikaupat.blogspot.com/2017/10/nettikaupat-kiinasta-elektroniikan-ostoon.html

https://pjarvinen.blogspot.com/2019/05/onko-kiinan-takaovista-todisteita.html

http://downshiftaaminen.blogspot.com/2014/08/elektroniikan-ja-muidenkin-tavaroiden.html

http://jtalous.blogspot.com/2022/09/euroopan-talousromahdus-edessa.html

https://juhamolari.blogspot.com/2022/11/miksi-he-vaittavat-tuntevansa-putinin.html

http://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/fortum-ahdingon-takana-on.html

https://demokraatti.fi/eurooppa-maksaa-kaasusta-jopa-kolme-kertaa-enemman-kuin-aasia-ja-kymmenen-kertaa-enemman-kuin-yhdysvallat

https://www.ulkopolitist.fi/2022/09/08/paakirjoitus-juhlamme-loppuvat-mutta-toisaalla-ne-eivat-koskaan-alkaneetkaan/

https://vastaansanomat.com/2022/11/04/paakirjoitus-2-11-2022-kauanko-transatlantistien-kupla-paisuu-ennen-puhkeamistaan/

1 kommentti: