tiistai 24. tammikuuta 2023

Neljä ratsastajaa - dokumentti

Sinällään mielenkiintoinen dokumentti: Four Horsemen, Renegade Inc. Siinä on hyviä juttuja mutta sitten ei niin kauhean viisaita tai ainakin varsin kyseenalaisia väitteitä.

Kannattaa kuitenkin katsoa mutta ajatuksella, että siinä on paljon propagandaa ja vääristelyä mutta on siinäkin joitakin viisaitakin havaintoja.

Kyllä nykyinen globaalitalous on luonut aivan ihmeellistä hyvinvointia. Mikroprosessoriteknologia ja muut tällaiset superteknologiat tuskin olisivat mahdollisia ilman globaalia talousjärjestelmää. Vapaa koodi luo valtavasti hyvinvointia. Tekoäly mahdollistaa monella alalla valtavan tuottavuuden ja hyvinvoinnin. Se on sitten ihmisten omavika jos eivät käytä näitä valtavia mahdollisuuksia hyväkseen. Raamatullisessa sävyssä sanoen Jumala on antanut ihmisille vapaan koodin ja vapaat prosessorit. Jos et käytä näitä, teet rikoksen itse Jumalaa vastaan, koska Jumala on kaikessa viisaudessaan antanut ihmiskunnalla vapaan teknologian. Kouluissa lapsille pitäisi opettaa kaikilla tasoilla ja joka tunnilla Linuxista ja muusta teknologiasta. Näin ei kuitenkaan tehdä missään. Abitti on sentään lukiolaisille annettu iloksi ja viisaudeksi mutta siihen se sitten jää. Internetissä on kaikki mahdollinen inhimillinen tieto ja viisaus yleensä vapaasti käytettävissä ja sekin vähä mikä ei ole virallisesti vapaasti käytettävissä, on kuitenkin annettu kaikessa viisaudessa niille käyttöön joilla on tahtoa sitä hyödyntää. Tätä ei kuitenkaan opeteta kouluissa. Kouluissa opetetaan tästä ajattelutavasta nähtynä täysin järjettömiä ja mieltä vailla olevia asioita. 

Aikoinaan Neuvostoliittolaiset (NL) eivät kyenneet juurikaan kehittämään prosessoriteknologiaa, eli kommunismi ei yksinkertaisesti kykene tuottamaan kaikkea huipputeknologiaa vaikka se montaa pystyykin tuottamaan. Neuvostoliittolaiset olivat taitavia avaruusteknologiassa, fysiikassa, matematiikassa ja ohjelmistotekniikassa mutta prosessorit olivat liian vaikeita heidän talousjärjestelmälleen. Kiina on ainut kommunistinen valtio, joka on kyennyt valmistamaan ja suunnittelemaan huippupiirejä. Venäjälläkin on ollut yritystä piiripuolella ja suunnittelu on vielä jossain määrin onnistunut, mutta valmistus ei onnistu ja sama ongelma on kiinalaisilla. Kyllä pystytään suunnittelemaan; mutta huippupiirien valmistus ei onnistu. Kiinalaiset valmistuttavat omat  piirinsä ulkomailla TSMC:llä tai Samsungilla. 

Aikanaan DDR:llä oli suuret suunnitelmat mutta he eivät kyenneet tuottamaan kunnollista elektroniikkaa talousjärjestelmänsä rajoitteiden vuoksi. Kommunismi ei kykene tuottamaan, ainut yhteiskuntamalli, joka tähän on kyennyt on globaali markkinakapitalismi. Itse uskon, että noita puutteita on vaikea korjata millään korjaussarjalla. DDR:n yrityksestä elektroniikassa oli Youtubessa joku video jossain, katselin sen mutta en nyt muista mistä se löytyy. Täytyy muistaa, että avoin koodi ja kaikki muu sellainen kuten Youtube itsessään ovat olleet mahdollisia vain globaalissa markkinakapitalismissa. 

Katsotaan vielä mitä ystävällämme Tekoälyllä on asiasta sanottavaa:

Open source software has become increasingly popular in recent years, and for good reason. It offers a number of advantages that make it an ideal choice for schools. From cost savings to improved security, open source software can provide significant benefits to educational institutions across the country. 

First of all, open source software is free or significantly cheaper than proprietary alternatives like Microsoft Office or Adobe Photoshop. This can be especially beneficial for school districts with limited budgets who may not be able to afford expensive commercial solutions. Additionally, since there are no licensing fees associated with open source programs they tend to require fewer IT resources which means less time spent on maintenance and updates as well as lower costs overall due to reduced staffing needs . 

Another advantage of using open-source programs is increased security compared to traditional closed-source options because anyone can review the code behind them and identify potential vulnerabilities before hackers do so maliciously . Furthermore , these applications often come equipped with built -in encryption features making them difficult if not impossible for cyber criminals break into systems running this type of programing language . As an added bonus , many times users have access control over their own data meaning only those authorized by administrators will ever see what’s inside a particular file folder making sure sensitive information remains private within schools walls at all times . 

Finally , one thing that makes using open source particularly attractive option when it comes educating students on coding skills necessary in today's digital world is its accessibility; teachers don't need any special qualifications in order to teach classes related topics such HTML CSS JavaScript etcetera because most tutorials available online are free public domain works which everyone from novice coders experienced developers alike benefit from learning more about how certain commands work together create websites apps etc.. In conclusion , given its numerous benefits affordability reliability security plus ability help students gain valuable knowledge modern computer languages should consider implementing some form of open source software into their curriculum. Moving forward,  future success society's technological advances come along way.

https://you.com/search?q=how+to+write+well&&tbm=youwrite&cfr=write&

Korjasin vähän tekstiä mutta siinä on alkuperäistä yli 99%. 

Itse olen aina tykännyt Raamatusta, se on hyvää fantasiakirjallisuutta ja scifiä.

http://juffo.blogspot.com/2013/07/vatikaani-ja-ufot.html

Kuva 1. Raamatun ratsastajat, yksi puuttuu, StableDiffusion


Kuva 2. Saatiin aikaiseksi neljäs hevonen, kolmatta kuskia näy mutta se on ilmeisesti hevosen takana piilossa, StableDiffusion
Kuva 3. Nyt saatiin neljä ratsastajaa. Oli siinä hommaa, SD:llä on ongelma numeroiden kanssa, StableDiffusion

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti