maanantai 26. huhtikuuta 2021

Elvytyspaketti kaadettava

Jäsenmailla tai EU-komissiolla ei ole varasuunnitelmaa, jos jokin maa kaataa elvytyspaketin. Perustuslakivaliokunta ratkaissee tiistaina, vaatiiko hyväksyminen eduskunnassa kahden kolmasosan määräenemmistön. Jos vaatii, hallitus tarvitsee tuekseen kokoomusedustajia.

https://yle.fi/uutiset/3-11902316 

Suomalaisten täytyy nyt yhdessä tuumin kaataa elvytyspaketti. Elvytyspaketin kaatamisen jälkeen avautuu tie ulos Euroopan Unionista. Nyt ei pidä pelätää poliittista painostusta vaan rohkeasti löydä hanttiin niin kovaa kuin vain on mahdollista. Fixitillä on hintansa mutta kansan enemmistö valmis sen maksamaan. 

https://rayhablogi.blogspot.com/2021/04/fixit-miksi-eu-ero-on-ainoa-vaihtoehto.html

Nyt on tuhannen taalan pelipaikka ja tämä tilaisuus tulee käyttää täysimääräisesti, koska seuraava tilaisuutta voidaan joutua odottelemaan. Suomalaisten ei tule pelätä Euroopan Unionin kostoiskua, koska Venäjä suojelee Suomea EU ja NATO joukoilta. Todennäköisesti jos Suomi irtisanoutuu EU:sta joudumme kostotoimenpiteiden kohteeksi mutta suomalainen sotilas on valmis taistelemaan Helsingistä katu kadulta. 

https://nykysuomi.com/2021/04/26/tuomas-malinen-ehdoton-ei-elvytysrahastolle/

Tilanteen niin vaatiessa, kansa pitää varustaa konetuliasein. Ympäri maata voivat maanpuolustusorganisaatiot jakaa kansan keskuuteen konetuliaseita. Jokaisen tulee seurata tiedotusvälineitä, joissa ilmoitetaan mahollisista jakelupaikoista. Yhdysvalloissa perustuslaki suojelee kansalaisten aseenkanto-oikeutta juuri tälläisten tilanteiden varalle. Siitä voi Suomikin ottaa mallia. 

Hallitus ilmeisesti ymmärtää tilanteen vakavuuden ja yrittää hajoittaa yhtenäisen kansan. Tätä ei isänmaallisten tule hyväksyä; vaan valmistautua pahimpaan. 

Näytetään yhdessä EU:lle että Suomalaisten silmille eikä varpaille ei hypitä. Kova kovaa vastaan.

Ylen tietojen mukaan neuvoston oikeuspalvelun yksi johtava virkahenkilö vastasi viikko sitten, että elvytyspaketin hylkääminen jossakin jäsenmaassa johtaisi ennennäkemättömään mainehaittaan ja poliittiseen paineeseen kyseiselle jäsenmaalle. Käytännössä elvytyspakettia varten luotu rakennelma romahtaisi.

https://yle.fi/uutiset/3-11902316

Mainehaittaa ei tule pelätä. Mainehaitta tarkoittaa käytännössä sitä, että Suomesta tulisi EU eroa haluavien maiden ihailun ja kunnioituksen. Todennäköisesti saisimme tukea Britanniasta (Brexit). Sotilaallista tukea saisimme tarvittaessa Venäjällä. Venäjällä on Suomen lähellä riittävästi asevoimia estämään EU:n kostoiskut. Uskon, että voimme luottaa Vladir Putiniin.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kimmohoikkala/onko-rouva-paaministeri-sanna-marin-jo-liian-iso-johtaja-suomeen/

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/04/ruotsiin-rakennettu-150-miljoonaa.html

https://finnsanity.blogspot.com/2021/04/totuus-valheista-ja-kuolleisuudesta.html

https://fort-russ.com/2020/10/johnson-britain-will-take-back-full-control-from-the-eu-on-january-1/

https://sinenmaa.blogspot.com/2021/04/sanna-marin-kieli-poskella-huomiseen.html

Tulevaisuudessa lasten lapsenne tulevat kysymään missä olitte silloin kun Suomella oli mahdollisuus aiheuttaa sellaisen isku EU:ta kohtaan, että reitti FIXIT aukeaa. Missä olitte silloin ja mitä teitte tai jätitte tekemättä?

Etsi lisätietoa Isänmaa -hakukoneella!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti