tiistai 21. joulukuuta 2021

SUPO salakuuntelee

Suojelupoliisi haluaa saada oikeuden tunkeutua ihmisten koteihin salaa. Suojelupoliisin mukaan kotirauhan suoja on ongelma, joka pitäisi murtaa. Koteihin tunkeutuminen ei vaatisi varsinaista rikosepäilyä taakseen.

Nykyisin kotirauha on loukkaamaton, mutta Supon mielestä tiedustelu pitäisi ulottaa myös kotirauhan suojaamalle alueelle kansallisen turvallisuuden ollessa ”vakavasti uhattuna.” On yleistä tietoa, että viranomaiset voivat rastilla paperiin kokea kansallisuuden turvallisuuden olevan vakavasti uhattuna ja siten marssia ihmisten koteihin nuuskimaan ja asentamaan valvontalaitteita. Suomessa viranomaiset ovat esimerkiksi kuunnelleet kansallismielisten aktivistien puhelimia ennen suurempia mielenosoituksia keksittyjen rikosnimikkeiden varjolla. Kyse on poliittisesta vainosta.

https://www.partisaani.com/news/society/2021/12/21/supo-haluaa-tunkeutua-ihmisten-koteihin-salaa-hallitus-nayttaa-vihreaa-valoa/ 

Suomessa valvonta kiristyy - kansaa salakuunnellaan ja -katsellaan laajamittaisesti. Oppia on ilmeisesti haettu DDR:stä ja Neuvostoliitosta Amerikkaa unohtamatta. Amerikassahan on ihan normaalia, että salainen poliisi valvoo kaikkia, erityisesti valvonta kohdistuu Isänmaallisiin. Salakuuntelusta on paljon hyvää; se edistää Superälyn syntyä, koska valtiovalta joutuu laittamaan kaikki rahansa tietokoneisiin. Ja se on hyvä.

1 kommentti: