tiistai 7. toukokuuta 2013

Yhdysvaltain hallituksella ja Osama Bin Ladenin avustajalla yhteistyösuhde

FBI Translator Alleges that Bin Laden and His Number 2 Worked as Part of Operation Gladio
Former FBI translator Sibel Edmonds has been deemed credible by the Department of Justice’s Inspector General, several senators (free subscription required), and a coalition of prominent conservative and liberal groups.
http://conspiracyscope.blogspot.fi/2013/05/report-us-government-and-nato-worked.html

http://www.washingtonsblog.com/2013/05/report-u-s-government-worked-with-bin-laden-and-his-top-lieutenant-2-months-after-911.html

http://warnewsupdates.blogspot.fi/2013/05/meet-cia-analysts-who-hunted-down-bin.html

Monet uskovat, että Osama Bin Laden toteutti 9/11 iskun yhteistyössä Yhdysvaltalaisten tiedustelupalvelujen kanssa eli CIA (tai NSA). NSA on ilmeisesti perinteisesti hoitanut arkaluonteisempia operaatioita kuin CIA. Tässä näkemyksessä Yhdysvallat tarvitsi poliittisen syyn Irakin valloitukseen ja operaatioihin Lähi-Idässa ja omaa kansaansa vastaan.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/04/bostonin-silminnakijat-myos.html

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7768

Näiden väitteiden todenperäisyyttä on mahdoton luotettavasti arvioida.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=7774

http://paranormaaliblogi.net/index.php/2013/05/05/entisen-cian-virkamiehen-todistus-ufoista-kuolinvuoteellaan/

http://juffo.blogspot.fi/search/label/NWO

Aikanaan ilmeisesti Hitler rahoitti ja johti ennen toisen maailmansodan loppumista salaista hanketta, jossa oli tarkoitus toimia maanalla juuri EY:n kaltaisen poliittisen instituution alla salassa. Projektissa oli mukana Saksan johtavia talous- ja yhteiskuntatieteilijöitä. SS ilmeisesti toteutti paljon valmistelevia toimia II maailmansodan aikana kun Saksan ylin sodanjohto oli huomannut, että Natsi-Saksa ei kykene voittamaan II maailmansotaa. Luultavasti Hitlerin avustajat istuttivat mm. Derrickin televisioon sillä median hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Missä laajuudessa operaatiot jatkuvat tällä hetkellä on avoin kysymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti