torstai 3. maaliskuuta 2022

Putinin erottava

Ukrainan sota on Putinille hyvin tärkeä. Hän haluaa rakentaa Neuvostoliiton takaisin. Neuvostoliitolla ei kuitenkaa ole kauheasti kannatusta muualla kuin Venäjällä. Putin on niin sitoutunut tähän hankkeeseen, että hän ei sitä vapaaehtoisesti lopeta. 

Putinhan on sinällään toiminut hyvin ennustettavasti, koska hän on suoraan sanonut tavoitteensa ja on pyrkinyt niitä toteuttamaan. Venäjän kansaa on  jo pitkään valmisteltu tähän. Youtubesta löytyy paljon videoita missä hyvin tarkasti kerrotaan mitä Putin aikoo tehdä.

Putin pelkää Lännen hyökkäävän Venäjälle. Hän tuntee historian ja muistaa tarkasti sekä Napoleonin ja Hitlerin hyökkäyksen Venäjälle. Tälläinen pelko hallitsee hänen toimintaansa. Pelkäävä ihminen ei osaa arvioida riskejä oikein. Putin tuskin eroaa virastaan vapaaehtoisesti. Ainakaan tällähetkellä Venäjällä ei kukaan uskalla kaataa Putinia. Tie rauhaan on tällä hetkellä mahdoton. Voiko tie rauhaan aueta? Venäjä on liian vahva luovuttaakseen.

Venäjä on suurvalta ja kykenee kyllä käymään sotaa pitkään. Kun on kerran astuttu sotilaalliselle tielle, siltä on vaikea päästä pois, vaikka sodassa ei olisi mitään järkeä. Aikanaan jo Neuvostoliitto meni Afganistaan (ja Amerikka perässä) ja sieltä oli vaikea päästä pois.

Elämme hyvin vaarallista aikaa kun suurvalta ajaa itsensä pussiin; silloin voi tapahtua vaikka mitä.  Venäjä voi tehdä sarjan ydiniskuja hyvin herkästi pienestäkin syystä (tai pelkästä kuvitellusta syystä).

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1818174

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/puheenaiheet/kolumni/artikkeli-1.1816360 

https://pjarvinen.blogspot.com/2022/03/ruohonjuuritason-verkkovaikuttamista.html

https://smallwarsjournal.com/blog/ukraine-war-bulletin-17-march-31100-am-est 

https://vartiopaikalla.blogspot.com/2022/03/ihmishengista-piittaamatta-venaja.html

https://purkkiarmeija.blogspot.com/2022/02/ukraina-ennen-ja-nyt.html

http://jukkatarkka.blogspot.com/2022/03/turvallisuuspolitiikan-ryhtiliike.html 

https://news.google.com/search?q=ukraine&hl=en-US&gl=US&ceid=US%3Aen

https://www.hindustantimes.com/world-news/ukraine-war-strategic-port-city-falls-to-russian-forces-101646349888001.html 

https://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/NewsArchive/Russia-Ukraine-war-is-wake-up-call-to-Africa-and-African-leaders-Duncan-Williams-1482878

https://gulfnews.com/world/europe/russia-attacks-ukraine-kyiv-moscow-agree-on-evacuation-corridors-in-second-round-of-talks-1.1646278068714 

https://markkusiira.com/2022/03/04/ukrainan-kriisi-ja-globalistien-venajan-pelko/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti