torstai 2. helmikuuta 2023

Presidentti Niinistö valmistelee kansaa sotaan

Erityisesti esillä oli vaalien jälkeisen toimitusministeristön aika, jolloin saattaa nykyisissä oloissa ilmetä tarvetta nopeaan päätöksentekoon. Tässä voidaan tarvita eduskunnan myötävaikutusta vähintään valiokuntien kautta. Keskeisten valiokuntien nimeämisessä heti vaalien jälkeen on otettava huomioon, että edustajat ovat niissä keskeisessä asemassa muodostamassa parlamentaarista kantaa.

Elämme poikkeuksellista aikaa ja se näkyy huolella asetelluissa sanoissa. Venäjä hyökkää Ukrainassa ja Suomen oma Nato-prosessi jumittaa Turkin ja Unkarin ratifiointeja. Jotain yllättävää voi tapahtua, sota voi eskaloitua. Eduskuntavaalit käydään tilanteessa, jossa me emme tiedä emmekä voi olla varmoja monestakaan asiasta rajojemme ulkopuolella.

Siksi tiedotteessa ”saattaa nykyisissä oloissa ilmetä tarvetta nopeaan päätöksentekoon”.

MIELENKIINTOINEN ja suorastaan harvinainen on kanslian viesti siitä, että ”Keskeisten valiokuntien nimeämisessä heti vaalien jälkeen on otettava huomioon, että edustajat ovat niissä keskeisessä asemassa muodostamassa parlamentaarista kantaa”.

Kovin paljon suorempaa ei voi pyytää tai opastaa, että puolueilla ja valiokuntaan nimettävillä henkilöillä on nyt suuri vastuu isänmaasta. Kenties suurin sotiemme jälkeen.

https://demokraatti.fi/presidentin-kansliasta-tuli-tiedote-jonka-lauseita-lukee-poikkeuksellisella-vakavuudella 

Tasavallan Presidentti (TP) valmistelee kansaa sotaan. Nyt saadaan viimein odotettua meininkiä Suomeen. Putin on mennyt aikakoneella menneisyyteen tapaamaan Adolf Hitleriä. Hitler on varsin nuori kuvassa eli tapahtuma ollut joskus 1930-luvulla ennen toista maailmansotaa. Putinin kissa on varsin sympaattinen ja taitava hiirestämään. Putinin palatsissa eivät hiiret juhli.

Kuva 1. Hitler ja Putin, StableDiffusion


Kuva 2. Putin ja kissa, StableDiffusion

2 kommenttia: