maanantai 6. helmikuuta 2023

Suomalaisen poliitikon kuuluu kännätä

Satakunnan Kansa kertoo, että kokoomuksen entinen kansanedustaja Sampsa Kataja on esiintynyt päihtyneenä maakuntaliittojen yhteisellä matkalla Brysselissä viime viikolla(siirryt toiseen palveluun).


Ennen vanhaan pidettiin kunnia-asiana, kansanedustaja on kännissä koko ulkomaan matkan ajan. Kännäily aloitettiin jo lentokoneessa lopetettiin kotimaahan tullessa vasta lentokoneessa. Silloin olivat vielä miehet miehiä ja kännikaloja. 

6 kommenttia:

 1. Kun Niinistö olisi edes alkoholisti.

  VastaaPoista
 2. Todistukseni siitä, kuinka minusta tuli Illuminatin jäsen. Haluan tuntea ihmisiä, jotka haluavat liittyä suureen Illuminatiin suurena Illuminatin jäsenenä ja haluavat minun olevan suuri jäsen. Hänen nimensä on Lord Felix Morgan. Auta minua saamaan elämäni takaisin kuolemanvaiheen jälkeen. Julkaistu noin 5 vuoden ja kuuden kuukauden kuluttua. Sen jälkeen kun niin monet Illuminatin jäsenet ovat pettäneet hänet. Vuosien mittaan olin toivoton ja taloudellisesti maassa. Mutta eräänä päivänä selaillessani Internetiä törmäsin suuren Illuminati-jäsenen Lord Felix Morganin viestiin ja sanoi, että jos olet yksi suurista Illuminati-jäsenistä, voit olla kuuluisa, rikas ja menestyvä elämässä. Otin häneen yhteyttä ja selitin hänelle kaiken, ja hän suositteli minulle käytettyä äänitystä ja maksoin isolle jäsenelle aloittaakseen ja minut esiteltiin Illuminati World Orderiin. Sen jälkeen he antoivat minulle kaikki ohjeet ja ilmoittivat minulle, että vihkimisen jälkeen uudet jäsenet palkitaan $ 1 000 000 käteisellä. Lordi Felix Morganin avulla. Olin täysin vihitty Illuminatin täysjäseneksi. Jos olet sitä mieltä, että olet jo yrittänyt huijaria tai olet, on minun tehtäväni auttaa sinua osallistumaan, kokeile sitten Lord Morgania. Tämä on paras mahdollisuutesi tulla sellaiseksi, mitä haluat tulevassa elämässäsi. Ota häneen yhteyttä WhatsAppilla +2348056051569 tai sähköpostitse: Illuminatiofficial565@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tämä on todistukseni siitä, kuinka lopulta liityin uuteen maailmanjärjestykseen, Illuminatiin, kun olen yrittänyt liittyä nyt vuoden, mutta minua petettiin, he veivät minulta rahaa useita kertoja. Olen etsinyt liittymistä Illuminatiin niin kauan, mutta huijarit vievät rahani tämän vuoden alkuun asti, kun tapaan Lord Felix Morganin verkossa, otin häneen yhteyttä ja selitin hänelle kaiken, ja hän suositteli käytettävää rekisteröintiä ja maksoin iso jäsen saada minut alkuun ja minut vihittiin maailmanjärjestykseen verkossa ja saan 1 000 000 dollarin summan pankkitililleni välittömästi online-aloitusrituaalini jälkeen ja ansaitsen myös 33 000 dollaria kuukaudessa, olen hyvin onnellinen! Ja lupaa levittää Lord Morganin hyvää työtä. Jos olet kiinnostunut liittymään uuteen maailmanjärjestykseen Illuminatiin tänään, ota yhteyttä Lord Morganiin tänään sen sijaan, että hyväksyisit huijareita ottamaan rahasi mukaan auttamaan sinua liittymään. Ota yhteyttä Lord Morganiin kautta tai WhatsApp +2348056051569 Email-Illuminatiofficial565@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Because of that they feel that they have been cured of their Physical Well Being issue. That is requested by a number of freaks. I might need to earn a good bit of recognition. It would be the ultimate gift. That is the key to knowing how to use Physical Well Being. You will be able to shape your Physical Well Being to best serve your interests. Your Hemp Gummies can actually reveal a lot about you.

  https://www.nutraket.com/peak-power-cbd-gummies/

  https://www.nutraket.com/keto-xplode-nederlands/
  https://www.nutraket.com/ketoxmed-ervaringen/
  https://www.nutraket.com/meilleur-regime-2023/
  https://www.offerplox.com/weight-loss/dietoxone/
  https://www.offerplox.com/weight-loss/ketoxplode-avis/

  VastaaPoista