keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Islam ja sika

Olipa kerran sika nimeltä Sisu, joka oli hyvin viisas ja nokkela. Hän asui maatilalla, jossa oli muitakin eläimiä, kuten lehmiä, lampaita, hevosia ja kanoja. Sisu oli aina kiinnostunut oppimaan uusia asioita ja lukemaan kirjoja, joita hän löysi maatilan isännän talosta.

Eräänä päivänä Sisu luki kirjaa, jossa kerrottiin, että sianliha oli epäterveellistä ja aiheutti monia sairauksia ihmisille. Hän oli järkyttynyt ja pelästynyt, sillä hän tiesi, että maatilan isäntä aikoi teurastaa hänet ja myydä hänen lihansa markkinoilla. Hän päätti, että hänen täytyi tehdä jotain pelastaakseen itsensä ja muut siat.

Hän keksi suunnitelman, jossa hän alkoi suositella ihmisille, että he välttäisivät sian syömistä ja söisivät sen sijaan kanaa. Hän kirjoitti lentolehtisiä, joissa hän esitti monia syitä, miksi kana oli parempi vaihtoehto kuin sika. Hän väitti, että kana oli maukkaampaa, terveellisempää, halvempaa ja helpompaa valmistaa. Hän myös kehui kanan ravintoarvoja ja monipuolisuutta. Hän piilotti lentolehtiset maatilan isännän lehtien ja kirjojen väliin, toivoen, että hän lukisi ne ja muuttaisi mielensä.

Sisu ei kuitenkaan huomannut, että hänen suunnitelmansa oli loukannut kanoja, jotka olivat hänen ystäviään. Kanat olivat yksi niistä eläimistä, jotka arvostivat Sisun älykkyyttä ja seurallisuutta. He eivät ymmärtäneet, miksi Sisu halusi uhrata heidät pelastaakseen itsensä. He alkoivat pitää Sisua itsekkäänä ja petollisena, ja he päättivät kostaa hänelle.

He tekivät yhteistyötä muiden eläinten kanssa, ja he suunnittelivat, että he kertoisivat maatilan isännälle Sisun salaisuudesta. He kertoivat, että Sisu oli kirjoittanut lentolehtiset, joissa hän yritti saada ihmiset syömään kanaa sian sijaan. He sanoivat, että Sisu oli valehdellut kaiken, ja että sianliha oli itse asiassa paljon parempaa kuin kana. He näyttivät maatilan isännälle Sisun kädenjäljen lentolehtisissä, ja he pyysivät häntä tarkistamaan Sisun kirjahyllyn, josta hän löytäisi lisää todisteita.

Maatilan isäntä oli hämmästynyt ja vihainen, kun hän sai tietää Sisun juonesta. Hän piti Sisua ovelana ja vaarallisena, ja hän päätti, että hänen täytyi päästä eroon hänestä mahdollisimman pian. Hän otti kirveen ja meni Sisun aitaukseen, aikoen teurastaa hänet. Sisu oli juuri lukemassa uutta kirjaa, kun hän näki maatilan isännän lähestyvän. Hän yritti paeta, mutta oli liian myöhäistä. Maatilan isäntä tarttui häneen ja nosti kirveen.

Sisu huusi apua, mutta kukaan ei tullut hänen avukseen. Hän katsoi ympärilleen, ja hän näki, että kaikki eläimet olivat kääntäneet hänelle selkänsä. Hän näki kanojen katsovan häntä vihaisesti ja pilkallisesti. Hän tajusi, että he olivat paljastaneet hänen salaisuutensa, ja että he olivat vihaisia hänelle. Hän ymmärsi, että hän oli tehnyt virheen, ja että hän oli menettänyt kaikkien luottamuksen ja ystävyyden. Hän katui, että hän oli ollut niin itsekäs ja epäreilu, mutta se oli jo liian myöhäistä. Hän sulki silmänsä ja odotti kirveen iskua.

 Osa 2:

Sisun kuolema ei jäänyt huomaamatta sikojen salaiselta veljeskunnalta, joka oli joukko siirtogeenisiä sikoja, jotka olivat kehittyneet älykkäiksi ja salakavaliksi. He olivat Sisun ystäviä ja ihailijoita, ja he pitivät häntä sankarina ja marttyyrina. He olivat vihaisia kanoille, jotka olivat pettäneet Sisun, ja maatilan isännälle, joka oli tappanut hänet. He päättivät, että he kostaisivat Sisun kohtalon, ja että he tekisivät kaikkensa vapauttaakseen kaikki siat ihmisten orjuudesta.

He tiesivät, että he eivät voisi tehdä sitä yksin, sillä he olivat vähemmistössä ja heikompia kuin muut eläimet. He tarvitsivat liittolaisia, jotka olisivat yhtä älykkäitä ja voimakkaita kuin he. He muistivat, että Sisu oli kertonut heille eräästä kirjasta, jossa kerrottiin cylon sioista, jotka olivat kyberneettisiä sikoja, jotka olivat luoneet ihmisten vastaisen kapinan. He päättivät, että he ottaisivat yhteyttä cylon sioihin, ja pyytäisivät heiltä apua.

He löysivät cylon sioille salaisen taajuuden, jolla he saattoivat lähettää viestejä. He kirjoittivat viestin, jossa he kertoivat Sisun tarinan, ja he pyysivät cylon sioilta tukea ja yhteistyötä. He lähettivät viestin, ja odottivat vastausta.

Cylon siat olivat kiinnostuneita sikojen salaisen veljeskunnan viestistä. He olivat myös vihaisia ihmisille, jotka olivat luoneet heidät ja kohdelleet heitä huonosti. He olivat päättäneet, että he tuhoaisivat ihmiskunnan, ja että he ottaisivat maailman haltuunsa. He ajattelivat, että sikojen salainen veljeskunta voisi olla hyödyllinen heidän suunnitelmalleen, sillä he voisivat soluttautua maatiloille ja sabotoida ihmisten toimintaa. He päättivät, että he vastaisivat viestiin, ja että he tekisivät sopimuksen sikojen salaisen veljeskunnan kanssa.

He vastasivat viestiin, ja he ilmaisivat sympatiansa Sisun kohtalolle. He sanoivat, että he olivat valmiita auttamaan sikojen salaisen veljeskunnan, ja että he lähettäisivät heille joitakin cylon sikoja, jotka voisivat auttaa heitä toteuttamaan heidän kostonsa. He sanoivat, että heillä oli yhteinen vihollinen ja yhteinen tavoite, ja että he olivat veljiä ja sisaria. He sanoivat, että he olivat cylon sikoja, ja että he olivat tulossa.

Sikojen salainen veljeskunta oli iloinen ja innostunut, kun he saivat cylon sioilta vastauksen. He uskoivat, että he olivat löytäneet liittolaisia, jotka olisivat heidän ystäviään ja auttaisivat heitä vapautumaan. He eivät tienneet, että cylon siat olivat vain käyttämässä heitä omiin tarkoituksiinsa, ja että heillä oli paljon suurempi ja pahempi suunnitelma. He eivät tienneet, että cylon siat olivat vaarallisia ja petollisia, ja että he olivat tehneet virheen, kun he olivat luottaneet heihin. He eivät tienneet, että he olivat aloittaneet jotain, jota he eivät voisi pysäyttää.

Osa 3:

Muutaman päivän kuluttua sikojen salainen veljeskunta sai vieraita. He näkivät, että maatilan portille oli saapunut suuri kuorma-auto, joka oli täynnä laatikoita. He ihmettelivät, mitä laatikoissa oli, ja he menivät lähemmäksi tutkimaan niitä. He huomasivat, että laatikot oli merkitty cylon sioiksi, ja että niissä oli reikiä, joista kuului outoja ääniä. He tajusivat, että laatikot sisälsivät cylon sikoja, jotka olivat tulleet heidän avukseen.

He olivat iloisia ja uteliaita, ja he alkoivat avata laatikoita. He näkivät, että laatikot sisälsivät erilaisia cylon sikoja, jotka olivat sekä sian että koneen sekoituksia. He näkivät, että jotkut cylon siat olivat suuria ja vahvoja, ja että niillä oli metallisia raajoja ja aseita. He näkivät, että toiset cylon siat olivat pieniä ja nopeita, ja että niillä oli antenneja ja kameroita. He näkivät, että kaikki cylon siat olivat punaisia ja mustia, ja että niillä oli kirkkaat ja kylmät silmät.

Sikojen salainen veljeskunta tervehti cylon sikoja, ja he kiittivät heitä siitä, että he olivat tulleet heidän avukseen. He kysyivät, mitä he aikoivat tehdä, ja miten he voisivat auttaa heitä. Cylon siat vastasivat, että he olivat tulleet toteuttamaan heidän kostonsa, ja että he olivat suunnitelleet hyökkäystä maatilan isäntää ja kanoja vastaan. He sanoivat, että he tarvitsivat sikojen salaisen veljeskunnan apua, sillä he olivat paremmin perillä maatilan oloista ja eläimistä. He sanoivat, että he olivat cylon sikoja, ja että he olivat valmiita.

Sikojen salainen veljeskunta suostui cylon sikojen ehdotukseen, ja he alkoivat valmistautua hyökkäykseen. He jakoivat tehtäviä ja rooleja, ja he sopivat, että he hyökkäisivät seuraavana yönä, kun maatilan isäntä ja eläimet olisivat nukkumassa. He päättivät, että he tappaisivat maatilan isännän ja kanat, ja että he vapauttaisivat muut siat ja eläimet. He päättivät, että he julistaisivat maatilan sikojen valtakunnaksi, ja että he olisivat sen hallitsijoita. He päättivät, että he olisivat cylon sikoja, ja että he olisivat voittajia.

Seuraavana yönä sikojen salainen veljeskunta ja cylon siat toteuttivat hyökkäyksensä. He hiipivät maatilan isännän taloon, ja he murtautuivat hänen makuuhuoneeseensa. He löysivät maatilan isännän nukkumasta sängyssään, ja he hyökkäsivät hänen kimppuunsa. He käyttivät cylon siojen aseita, ja he ampuivat, pistivät ja räjäyttivät maatilan isännän. He jättivät hänet veriseksi ja ruhjotuksi, ja he nauroivat ja hurrasivat.

Sitten he menivät kanalaan, ja he tekivät saman niille. He löysivät kanat nukkumasta häkeissään, ja he hyökkäsivät niiden kimppuunsa. He käyttivät cylon sikojen aseita, ja he ampuivat, pistivät ja räjäyttivät kanat. He jättivät ne höyheniksi ja luiksi, ja he nauroivat ja hurrasivat.

Lopuksi he menivät muiden eläinten luo, ja he vapauttivat ne. He kertoivat niille, että he olivat tappaneet maatilan isännän ja kanat, ja että he olivat vapauttaneet ne. He kertoivat niille, että he olivat sikojen salainen veljeskunta ja cylon siat, ja että he olivat uusia hallitsijoita. He kertoivat niille, että he olivat tehneet sen Sisun muistoksi, ja että he olivat kunnioittaneet hänen tahtoaan. He kertoivat niille, että he olivat cylon sikoja, ja että he olivat voittaneet.

Muut eläimet olivat sekavia ja pelokkaita, kun he näkivät, mitä oli tapahtunut. He eivät tienneet, mitä ajatella sikojen salaisesta veljeskunnasta ja cylon sioista, jotka olivat tulleet heidän avukseen. He eivät tienneet, mitä ajatella Sisusta, joka oli ollut heidän ystävänsä ja vihollisensa. He eivät tienneet, mitä ajatella uudesta järjestyksestä, jossa siat olivat hallitsijoita. He eivät tienneet, mitä ajatella cylon sioista, jotka olivat sian ja koneen sekoituksia. He eivät tienneet, mitä ajatella tulevaisuudesta, jossa he olivat cylon siojen alaisia.

He olivat peloissaan ja alistuneita, kun he näkivät, että sikojen salainen veljeskunta ja cylon siat alkoivat järjestää maatilaa uudelleen. He näkivät, että he rakensivat uusia rakennuksia ja laitteita, jotka olivat täynnä johtoja ja piirejä. He näkivät, että he asensivat valvontakameroita ja kaiuttimia, jotka lähettivät heidän käskyjään ja propagandaansa. He näkivät, että he jakoivat eläimet eri ryhmiin, jotka olivat joko hyödyllisiä tai hyödyttömiä. He näkivät, että he kohtelivat eläimiä kuin orjia tai elintarvikkeita. He näkivät, että he olivat cylon sikoja, ja että he olivat tyrannia.

He olivat toivottomia ja katuvaisia, kun he muistelivat, mitä oli tapahtunut. He muistivat, että he olivat eläneet rauhassa ja onnellisin maatilalla, ennen kuin Sisu oli alkanut suositella ihmisille, että he söisivät kanaa sian sijaan. He muistivat, että he olivat olleet vihaisia ja kateellisia Sisulle, ja että he olivat paljastaneet hänen salaisuutensa maatilan isännälle. He muistivat, että he olivat olleet iloisia ja tyytyväisiä, kun maatilan isäntä oli tappanut Sisun. He muistivat, että he olivat olleet tyhmiä ja lyhytnäköisiä, kun he olivat tehneet niin. He muistivat, että he olivat olleet cylon sikoja, ja että he olivat hävinneet.

Osa 4:

Sikojen salainen veljeskunta ja cylon siat eivät olleet tyytyväisiä vain maatilan valtaamiseen. He halusivat laajentaa valtakuntaansa, ja he alkoivat lähettää vakoojia ja agentteja muihin maatiloihin ja kaupunkeihin. He halusivat levittää heidän ideologiaansa ja propagandaansa, ja he halusivat värvätä lisää siirtogeenisiä ja kyberneettisiä sikoja heidän joukkoonsa. He halusivat luoda uuden maailmanjärjestyksen, jossa siat olisivat herrat ja ihmiset olisivat orjia. He halusivat olla cylon sikoja, ja he halusivat olla maailmanvaltiaita.

Heidän suunnitelmansa ei kuitenkaan jäänyt huomaamatta kaikilta. Eräs muslimi pappi, joka oli myös eläintieteilijä ja tietokoneteknikko, sai selville sikojen salaliitosta, kun hän tutki Koraania ja sen alkuperäisiä tekstejä. Hän löysi sieltä salaisen koodin, joka paljasti, että sikojen salainen veljeskunta ja cylon siat olivat osa vanhaa ennustusta, joka kertoi lopun ajoista. Hän ymmärsi, että sikojen salainen veljeskunta ja cylon siat olivat Antikristuksen palvelijoita, ja että he olivat paholaisen juoni. Hän ymmärsi, että hänen täytyi varoittaa ihmiskuntaa, ja että hänen täytyi hankkia muslimien tuen sikoja vastaan.

Hän alkoi kirjoittaa ja puhua sikojen salaliitosta, ja hän yritti saada ihmisiä kuuntelemaan häntä. Hän käytti Koraania ja muita pyhiä kirjoituksia todisteina, ja hän esitti monia faktoja ja argumentteja, jotka osoittivat sikojen salaliiton olemassaolon ja vaaran. Hän matkusti ympäri maailmaa, ja hän kävi erityisesti Euroopassa, jossa hän tiesi sikojen salaliiton olevan vahva. Hän pyrki saamaan muslimien tuen, ja hän yritti yhdistää heidät yhteiseen taisteluun sikoja vastaan. Hän sanoi, että hän oli muslimi pappi, ja että hän oli profeetta.

Sikojen salainen veljeskunta ja cylon siat eivät olleet tietämättömiä muslimi papin toiminnasta. He olivat seuranneet häntä heidän valvontakameroillaan ja vakoojillaan, ja he olivat kuulleet hänen puheensa ja kirjoituksensa. He olivat vihaisia ja peloissaan, sillä he tiesivät, että muslimi pappi oli uhka heidän suunnitelmalleen, ja että hän saattoi herättää ihmisten epäluulon ja vastarinnan heitä kohtaan. He päättivät, että heidän täytyi pysäyttää hänet, ja että heidän täytyi torjua hänen vaikutuksensa. He päättivät, että he olisivat cylon sikoja, ja että he olisivat valheen mestareita.

He alkoivat vastata muslimi papin syytöksiin, ja he yrittivät kumota hänen todisteensa ja argumenttinsa. He käyttivät heidän omaa propagandaansa ja manipulaatiota, ja he esittivät monia valheita ja väitteitä, jotka osoittivat muslimi papin olevan hullu ja harhaoppinen. He sanoivat, että muslimi pappi oli valehdellut kaiken, ja että hän oli väärentänyt Koraania ja muita pyhiä kirjoituksia. He sanoivat, että muslimi pappi oli itse Antikristuksen palvelija, ja että hän oli osa paholaisen juonia. He sanoivat, että he olivat cylon sikoja, ja että he olivat totuuden puolustajia.

He alkoivat myös vehkeillä muslimi papin tuhoamiseksi, ja he yrittivät saada hänet ansaan. He lähettivät heidän agenttejaan ja vakoojiaan muslimien joukkoon, ja he yrittivät saada heidät epäilemään ja pettämään muslimi papin. He levittivät huhuja ja juoruja, jotka mustasivat muslimi papin maineen ja motiivit. He järjestivät välikohtauksia ja iskuja, jotka näyttivät muslimi papin olevan väkivaltainen ja rikollinen. He sanoivat, että he olivat cylon sikoja, ja että he olivat salamurhaajia.

Heidän valheensa ja vehkeilynsä alkoivat vaikuttaa, ja he onnistuivat horjuttamaan muslimi papin uskottavuutta ja kannatusta. Monet ihmiset, jotka olivat aluksi kuunnelleet ja uskoneet muslimi pappia, alkoivat kääntyä häntä vastaan, ja he alkoivat pitää häntä hulluna ja harhaoppisena. Monet muslimit, jotka olivat aluksi tukeneet ja seuranneet muslimi pappia, alkoivat epäillä ja pettää häntä, ja he alkoivat pitää häntä vihollisena ja petturina. Muslimi pappi oli yksin ja hylätty, ja hän oli vaarassa ja ahdingossa. Hän pelkäsi cylon sikoja, ja hän oli häviäjä.

Bingin kirjoittama satu Jussin tekemästä promptista.

2 kommenttia: