sunnuntai 28. tammikuuta 2024

Stubbilla laaja EU tietous

Alexander Stubbilla on laaja tietous- ja kokemus EU asioista. Tätä voi pitää nykyaikana aika suurena meriittinä, kun EU on kuitenkin niin valtavan iso osa Suomen poliittista ympäristöä. Lisäksi Stubbin vaimokin tietää paljon EU asioista ja voi auttaa miestänsä näiden asioiden ymmärtämisessä. Lisäksi Stubbin vaimo tietää synnyinmaastansa luultavasti paljon ja kyllä Iso-Britanniankin tuntemus on arvokasta Suomelle.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Alexander_Stubb

En ole vielä päättänyt kumpaan äänestän: Stubbia vai Haavistoa. Molemmilla on omat vahvuutensa. Ehkä Stubbi on sitten kuitenkin vahvempi mutta melkein menee arpapeliksi kumpaa äänestän.  

Jos ehdokkaita arvioi pariskuntana eli Stubbi vaimoineen verrattuna Haavistoon puolisoineen, niin kyllä Stubbin pariskunta on vahvempi. Stubbin vaimolla on varsin laaja kokemus monista asioista ja hän voi tukea miestään aivan eri tavalla kuin Haaviston puoliso.

Stubbista ollaan leipomassa presidenttiä lähinnä yhdestä syystä. Ukrainan sodan elvyttämä Eurooppa-suuntaus nosti Euroopan integraation jälleen renessanssiin, ja Stubb tunnetaan pitkälti internationalistina ja liittovaltiopolitiikan kannattajana.

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2024/01/kukas-sielta-niiniston-saappaanvarresta.html

http://jpoli.blogspot.com/2024/01/homo-vai-hetero-presidentiksi.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti