lauantai 27. tammikuuta 2024

Kansa taistelee!

Satu isänmaallisesta suomalaisesta

Olipa kerran isänmaallinen suomalainen nimeltä Jussi. Hän rakasti Suomea yli kaiken ja halusi puolustaa sitä vihollisilta. Hän oli ostanut vanhan Toyota Hiacen, johon hän oli piilottanut suuren määrän rynnäkkökiväärejä. Hän kiersi maata Toyota Hiacellaan ja jakeli isänmaallisille rynnäkkökiväärejä, jotta he voisivat olla valmiita taistelemaan Suomen puolesta.

Eräänä päivänä Jussi saapui pohjoiseen Lappiin, jossa hän tapasi poromiehen nimeltä Pekka. Pekka oli myös isänmaallinen suomalainen, joka piti poroistaan ja luonnosta. Jussi kertoi Pekalle, että hänellä oli rynnäkkökiväärejä ja että hän halusi antaa yhden Pekalle. Pekka kiitti Jussia ja otti vastaan rynnäkkökiväärin. Hän sanoi, että hän käyttäisi sitä vain hätätilanteessa, jos joku yrittäisi vahingoittaa hänen porojaan tai maataan.

Jussi jatkoi matkaansa ja saapui seuraavaksi keskiseen Suomeen, jossa hän tapasi maanviljelijän nimeltä Liisa. Liisa oli myös isänmaallinen suomalainen, joka piti maatilastaan ja eläimistään. Jussi kertoi Liisalle, että hänellä oli rynnäkkökiväärejä ja että hän halusi antaa yhden Liisalle. Liisa kiitti Jussia ja otti vastaan rynnäkkökiväärin. Hän sanoi, että hän käyttäisi sitä vain hätätilanteessa, jos joku yrittäisi varastaa hänen satoaan tai eläimiään.

Jussi jatkoi matkaansa ja saapui lopuksi eteläiseen Suomeen, jossa hän tapasi opettajan nimeltä Antti. Antti oli myös isänmaallinen suomalainen, joka piti oppilaistaan ja opetuksestaan. Jussi kertoi Antille, että hänellä oli rynnäkkökiväärejä ja että hän halusi antaa yhden Antille. Antti kiitti Jussia ja otti vastaan rynnäkkökiväärin. Hän sanoi, että hän käyttäisi sitä vain hätätilanteessa, jos joku yrittäisi estää häntä opettamasta Suomen historiaa ja kulttuuria.

Jussi oli tyytyväinen, kun hän oli jakanut rynnäkkökiväärejä isänmaallisille suomalaisille. Hän ajatteli, että nyt Suomi oli turvassa ja vahva. Hän päätti palata kotiinsa ja levätä. Hän ajoi Toyota Hiacellaan pitkin Suomen teitä ja lauloi isänmaallisia lauluja. Hän oli onnellinen ja ylpeä.

Loppu.
```

Toivottavasti pidit sadusta. 😊

Satu on Bingin kirjoittama. Lukija voi kommentoida pitäisikö noudattaa Bingin neuvoja!

https://hajatuskuplia.blogspot.com/2024/01/eun-vaalit-lahestymassa.html 

http://jpoli.blogspot.com/2024/01/satu-monikulttuurisesta-suomesta.html 

http://jpoli.blogspot.com/2024/01/islam-ja-sika.html 

https://anttilehtniemi.nettisivu.org/2024/01/27/eun-energiakatastrofipolitiikka/

 

2 kommenttia:

  1. Missä näit rynnäkkökiväärejä? Olisi tarvetta.

    VastaaPoista
  2. Jakeluauto kulkee ympäri Suomea, kannattaa seurata. Jos näät harmaan Toyota Hiacen jossain parkkeeravan käy kysymyssä. Jakeluautoja kyllä pitäisi liikkua ympäri Suomea.

    VastaaPoista