keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kehittyvä talous

Yhteiskunnan kehittyessä kohti Suppelaisuutta koemme rankkoja muutoksia yhteiskunnan rakenteissa. Nyt täytyy muistaa, ettei ole olemassa sellaista tietä kohti Suppelaisuutta, jossa voisimme säilyttää sen mitä olemme nyt, vaan meidän sekä yksilöinä että yhteiskuntina tulee todellakin kasvaa ja muuttua.

Tämä muutos on todellisuudessa raju ja henkisesti kova.
http://juffo.blogspot.fi/2013/07/ufo-ilmiota-ei-voi-ymmartaa-ihmisen.html

Perhoset ja käärmeet joutuvat moneen kertaan luopumaan aikaisemmasta olomuodostaan kehittyessään. Tämä luopuminen on rankkaa mutta välttämätöntä. Moni ei ymmärrä että elämään kuuluu luopuminen ja monessa mielessä se on rankkaa mutta se on myös välttämätöntä kasvulle.

Kukaan ei luvannut sen olevan helppoa mutta sen on silti tapahduttava. Nyt kun nämä prosessit on käynnistetty ei niitä voi enää pysäyttää vaan on mentävä eteenpäin ja luovuttava siitä mitä olemme nyt. Me heitämme vanhan sotisovan ja siunaamme sen ja saamme uuden puvun. Tämä täytyy toistaa monenmonituista kertaa mutta se on elämän laki. Moni ei ehkä halua sitä tehdä ja ottaa uutta pukua. Nämä joudumme siunaamaan ja jättämään taaksemme mutta sekin on elämän laki.

4 kommenttia:

 1. http://mariannaridderstad.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252286-tekoaly-tulee-oletko-valmis

  VastaaPoista
 2. Lovely blog. Thanks for sharing with us.

  VastaaPoista


 3. Well I truly enjoyed reading it. This subject provided by you is very effective for proper planning.
  image masking service

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista