tiistai 9. heinäkuuta 2013

Vakoilun salliminen poliittinen valinta

Suomen valtio sallii tietoisesti kansalaistensa vakoilun sillä, että se ei tee mitää estääkseen sitä. Suomen valtio voisi esim. tuottaa harhautustiedonsiirtoa, jolla häirittäisiin vakoilua. Lisäksi valtiovalta voisi edistää TOR verkon käyttöä takaamalla TOR verkon ylläpitäjille syytesuojan. Valtio voisi luonnollisesti myös rahoittaa TOR verkkoa ja muita salausteknologioita.

Suomen valtio voisi esim. tuottaa vieraiden valtioiden vakoilijoille sellaista liikennettä, jonka ne tulkitsisivat terroristien kommunikaatioksi ja siten Suomi voisi sitoa laittomien vakoilijoiden vakoilukapasiteettia. Vakoilukapasiteetin sitominen keinotekoisella liikenteellä lienee halvin ja helpoin tapa estää vakoilua ja nostaa vakoilun kustannukset niin korkeiksi ettei siihen enää ole vakoilijoilla varaa. Lisäksi valtion pitäisi taata syytesuoja niille yksityisille tahoille, jotka tuottavat keinotekoista häirintäliikennettä ja jotka pyrkivät sitomaan NSA:n ja muiden vakoilijoiden vakoilujärjestelmät.

Nyt pitäisi Suomessa kehittää laajamittainen kansallinen ohjelma, jolla tuotetaan sopivia tarinoita verkkoon NSA:n löydettäviksi. Tarinoiden pitää olla niin autenttisia että NSA sijottaa valtavat voimavaransa niiden tutkimiseen ja seuraamiseen ja jättää muut rauhaan. Nimenomaan tarinan voimalla ja sellaisen tarinan, jota NSA pitää totena voima on suurin. Järkevintä on, että käytämme olemassaolevaa Internet todellisuuttaa sadun ja illuusion luomiseen. Illuusion voima on suuri ja se suojelee Suomen kansaa parhaiten. Uskottava satu luo puitteet vapaudelle.

Maailmassa on paljon muslimeita ja jokainen heistä on sadun arvoinen.
http://pjarvinen.blogspot.fi/2013/06/ala-mene-halpaan-nsan-avainsanalistojen_18.html

Missään nimessä pelkät avainsanalistat eivät riitä; vaan sadun tulee olla uskottava nimenomaan niiden silmissä, jotka vakoilevat. Sadun tulee olla niin uskottava, että sadunomaisessa todellisuudessa elävä muslimi todella viedään Guantanomo Bayhin. Nyt mm. maahanmuuttokriitikot voisivat löytää sadun voiman. Nyt Hommafoorumilaisille on töitä, teitä tarvitaan! Oletteko Sadun ja Illuusion mestareita? Täytyy muistaa että itse Allah ja Mohammed olivat myös Sadun ja harhautuksen mestareita. He harhauttivat ja voittivat.
http://www.hommaforum.org/

Satu elää ja voi hyvin.

Teillä ei ole mitään hävittävää muuta kuin kahleenne!

Täytyy muistaa, että epävarmuuden kasvattaminen on halvempaa kuin sen pienentäminen eli jos NSAn vakoilua kuormitetaan edes vähäsen niin sen kuormituksen selvittäminen on paljon kalliimpaa kuin kuormituksen lisääminen. Tälläinen epäsymmetrinen kustannusrakenne mahdollistaa sen, että suhteellisen pienilläkin investoinneilla Suomen kansa voi turvata vapautensa. Yhden ns. muslimisadun selvittäminen on paljon kalliimpaa kuin sadun luonti.

Ainakin yhteen aikaan CIA:lla oli vain 50 arabiantaitoista töissä eli sen kääntämiskapasiteetin kuormittaminen on helppoa.

Muitakin menetelmiä on, jos amerikkalaiset käyttävät esim. ESP:tä niin silloin harhauttava ESP projisointi voi olla tehokas menetelmä kuormittaa myös ESP vakoilijoita.
http://juffo.blogspot.fi/2013/07/ufo-ilmiota-ei-voi-ymmartaa-ihmisen.html

http://psiwarriors.com/threads/mental-projection.19/

http://www.nderf.org/NDERF/Articles/obe_dream_faqs_nde.htm

Tälläinen projektiivinen astraaliharhautus saattaa tehota myös vakoilijoihin.
http://sinenmaa.blogspot.fi/2013/07/edward-snowden-pelkuripoliitikot-ja.html

http://www.saul-masson.info/2013/07/euroopalta-puuttuu-kyky-luoda.html

Tässä on tietysti se ongelma, että tarkoitus on kuormittaa vakoilua eikä aloittaa kolmatta (tai neljättä) maailmansotaa. Vakoilijat voivat ehkä hermostua tälläisestä harhauttamisesta niin paljon, että tekevät jotain häitköityä. Tosin koska vakoilu on sekä epäeettistä että myöskin laitonta; niin vakoilun harhauttaminen on vähintään lähtökohtaisesti eettistä ja moraalista.

Käsittääkseni yleensä on pidetty eettisenä sitä, että vihollisen voimat sidotaan väkivallattomasti sumuun ja siten niiltä riistetään kyky tuhota ja tappaa viattomia.
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2013/07/snowdenin-paljastuksista-ja-ei-niin.html

http://petrikiiski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/144175-onko-eurooppa-usan-siirtokunta

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti