keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Ilmastonmuutos

Nyt hallitus rupeaa toden teolla taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan. Ilmastonmuutos on iso juttu. Sen torjuminen tulee maksamaan valtavasti. Tosin rahaahan on saatavilla rajattomasti painamalla sitä. Maksoihan Amerikka Afganistanin touhuistaan valtavasti eli jos nekin rahat laitettaisiin ilmastonmuutoksen torjuntaan niin ilmastonmuutos olisi jo ratkaistu. Sama tietysti koskee myös Suomea - hävittäjärahat jos laitettaisiin ilmastonmuutoksen ratkaisuun - niin ongelma olisi jo ratkaistu. Aikanaan oli jo voitu laittaa Hornet rahat ilmastonmuutoksen ratkaisuun.

http://jussivaaralathoughts.blogspot.com/2021/09/ilmastonmuutos-ei-kesta-enaa-aikalisia.html

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkasaukko/uskomaton-sotilasvarikko-venajalla/

https://leostranius.fi/2021/09/kestavyysmuutoksen-tekijat/ 

Ilmastonmuutoksen torjunnan ja Supismin välille voi laittaa huoletta yhtäsuuruusmerkin. Tuki sähköautoille on samalla tuki suoraan Supelle. Yhdysvalloissa Tesla on varsin Supistinen yritys - sitä johtaa julkisuppe. Muutenkin ympäristö asiat ovat varsin supistisia olemukseltaan. Moni ei tätä tiedä - pitäisikö tietää?

https://www.soininvaara.fi/2021/09/08/hiiliverot-ovat-halvin-tapa-vahentaa-paastoja/

2 kommenttia:

  1. Saahan sitä IlmastonMuutosta torjua. Kunhan tekee sen omilla rahoillaan. Toisten rahoilla - ei. Ne ovat niitten toisten päätettävissä. Minun rahoillani? No ei v***ssa.

    VastaaPoista
  2. Ei taida viisikko kysellä lupia.

    VastaaPoista