torstai 30. syyskuuta 2021

Rahat loppu - lämmöt pois

Suomi velkaantuu valtavaa vauhtia. Nyt olisi aika löydä valtiovallan lämmöt pois kouluista ja muista julkisista tiloista. Kouluissa voisivat lapset olla kylmässä ja nauttia ilmastopolitiikasta. Samoin vanhukset voisivat olla hoitolaitoksissa kylmässä. Tällöin kansa todella osallistuisi ilmastonmuutoksen vastustamiseen. 

Miksi energian hinnan noususta ollaan julkisessa keskustelussa huolissaan vaikka nimenomaan se on hyvä asia ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Miksi?

Kreikassa kansa laitetaan kylmiin olosuhteisiin. Kreikka on kuitenkin Suomeen verrattuna lämmin maa. Siellä tuskin on tarvetta lämmityksellä. Suomessa kansa taas on sen verran karaistunutta, että sillä tuskin on tarvetta lisälämmityksellä. Kylmään tottunut kansa ei pelkää talvea.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/09/eiko-kiihottamispykalan-tarkoituksena.html

https://www.verdelehti.fi/2021/09/23/paastooikeudet-toimivat-lopulta-ja-sahko-on-kallista/ 

2 kommenttia:

  1. Ei Kreikassa ole talvella lämmin. Siellä ilmat ovat samankaltaiset kuin meillä Etelä-Suomessa näin syksyllä. Suuren eron tekee se, että siellä ei taloja ole eristetty lainkaan. Ja kun tällaista syksyisen vilpoista on siellä 3 kuukautta yhtä soittoa, se kyllä tuntuu. Äitini ei vieraile ystäviensä luona Unkarissa kuin keväisin ja syksyisin, kesällä on liian kuuma ja talvella kylmä. Sielläkään taloja ei ole lämpöeristetty.

    VastaaPoista
  2. On siellä silti Suomen talvea lämpimämpää, eikä tarvita lumen kanssa touhuta.

    VastaaPoista