sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Isku Euroopan ytimeen

Eurooppa (EU) heiluu savijaloillaan. Ympäri eurooppaa isänmaalliset ryhmät pyrkivät kaatamaan EU:n. Taistelu on kovaa ja se riuhaa kovalla voimalla. Nyt on aika iskeä! Iskeä euroopan ytimeen. Raju isku tai suuronnettomuus voivat savijaloilla seisovan jättiläisen. Isänmaalliset ryhmät kokoavat voimiaan ympäri eurooppaa. Taistelu on ja armoa ei anneta eikä sitä oteta.

Viime vuosikymmenen globaalit kriisit, kuten ilmastokriisi, terrorismi, koronapandemia sekä pakolaiskriisi ovat puskeneet EU-yhteistyötä voimalla eteenpäin ja samalla vahvistaneet EU-komission roolia. Kriisien lähempi tarkastelu osoittaa, että yhteinen lähestymistapa tekee unionin jäsenvaltioista vahvempia – ja sen puute voi olla uhka koko Euroopan turvallisuudelle.
https://ulkopolitist.fi/2021/11/28/hajanaisuus-tekee-eusta-heikon-ja-se-tekee-maaratietoisesta-komissiosta-entista-tarkeamman/

Nyt tarvitaan laululiike, joka laulaa EU:n rikki. Euroopan ulkopuolelta on saatavissa apua asiaan sekä Britanniasta että Venäjältä. Myös kiinalaiset voivat avittaa EU:n murskaamisessa. Taistelu tulee olemaan kova mutta reilu. Todennäköisesti vallankumous ei etene rauhanomaisesti, hinta tulee olemaan kova mutta kansa lienee valmis maksamaan sen ilomielin. Päiväkodeissa, kouluissa, armeijassa jne tulee valmistautua tulevaan koitokseen. Imastopolitiikka tulee iskeä rikki! Vain se takaa suomen kansan tulevaisuuden itsenäisenä toimijanan.

Isänmaallisia on nyt ruvettu vainoamaan.

 http://anupalosaari.blogspot.com/2021/11/liikkeen-miesten-kunnioitettava-luonne.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti