tiistai 18. toukokuuta 2021

Onko maa menetetty?

Onko Isänmaa nyt menetetty kysyy moni ahdistunut? Lyhyt on vastaus on: Kyllä. Suomi on pitkälti menetetty. Kansa on itse äänestänyt valtaan sellaiset voimat, joille Suomen itsenäisyys ei merkitse mitään.

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2021/05/maan-johdossa-viides-kolonna.html

https://demokraatti.fi/lipponen-taraytti-ykkosaamussa-onko-noussut-hattuun

Onko mitään tehtävissä? Lyhyt vastaus on, että vastarintaan vielä pystytään mutta tilanne on lyhyessä ajassa muuttunut varsin vaikeaksi. Nyt Suomen kansa käy lähinnä taistelua eloonjämisestä ja muut tavoitteet on heitettävä syrjään. Ympäri maata veteraanit kysyvät oliko toisen maailmansodan taistelu turha? Oliko uhri merkityksetön? Lyhyesti voi sanoa, että moni veteraani olisi taistellut Neuvosto-Venäjän riveissä, jos olisi tiennyt mitä tulee tapahtumaan. Viimeaikaiset tapahtumat ovat olleet sellaisia, ettei niihin olisi kukaan uskonut edes voivan tapahtua. Nyt on aika pyrkiä hidastustaisteluun. Iso merkittävä taistelu on nyt hävitty ja nyt pitää vetää johtopäätökset ja pyrkiä tekemään kaikin mahdollisin tavoin myyrän työtä EU:ta vastaan. Saarnaajat kehottavat kansaa rukoilemaan. Suomen johtajille ei kannata rukoillla viisautta, koska he eivät sitä suostu ottamaan vastaan.

EU seisoo savijaloilla joissa rautaa seassa. Tämä kannattaa muistaa. Vielä voi kansa kyetä taistelemaan vastaan jos voimat yhdistetään. Seuraava näytönpaikka on Kunnallisvaalit. Kunnallisvaaleista uhkaa tulla Suomen "itsenäisyyden" tärkeimmät vaalit. 

https://verdelehti.fi/2021/05/18/viimeinen-siirto-kuvaa-ymparistoliiketta-jossa-on-ekolokero-jokaiselle-aktivismin-lajille/

Onneksi Iso-Britannia taistelee Suomen kansan rinnalla EU:n hirmuvaltaa vastaaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti