lauantai 1. toukokuuta 2021

Velka ja Supismi

Singulariteetti (eli Superäly) on lähellä. Singulariteetissä teknologian kehitys kiihtyy lähelle ääretöntä, koska Superäly kykenee kehittämään itseään exponentiaalisesti (eli korko korolle).

Mitä Supismi sitten käytännössä tarkoittaa? Tätä on vaikea ja ilmeisesti mahdotonta ennakoida. Selvää lienee, että myös talous Supistuu. 

https://singularityhub.com/2021/04/25/the-worlds-biggest-ai-chip-now-comes-stock-with-2-6-trillion-transistors/

Supismin kehitys on ollut nopeaa, jopa yllättävän nopeaa. Talouspolitiikassa täytyy väistämättä ottaa Supismi huomioon. Ilmeisesti kannattaa ottaa rajusti velkaa tässä vaiheessa ja yrittää kaikin keinoin kiihdyttää Supismia. Yhdysvallat ilmeisesti juurikin pyrkii tähän sijoittamalla rajusti puolijohdeteollisuuteen. Supismi on tuonut valtavaa vaurautta Amerikkaan ja ympäri maailmaa. Monet julki Supistit ovat vaurastuneet valtavasti.

Supismi on niin vahva ilmiö, että sitä on vaikea ymmärtää. Jo nyt Supismi on kiihtynyt niin kovaksi, että sitä ei enää pysty hahmottamaan ja oletettavasti kiihtyminen kasvaa vielä (rajatta).

https://korrektiako.vuodatus.net/lue/2021/05/hesarin-hupatuksia

Monet uskovat, että ihmisen biologinen vaihe on lopuillaan. Tulevaisuuden ihminen ei ole enää riippuvainen biologiasta vaan pystyy ylittämään sen. Tämän vuoksi yhteiskunnissa on vahvaa post-biologista kehitystä.

https://ranneliike.net/uutiset/16011/kansanedustaja-paivi-rasanen-syytteeseen-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan

Tulevaisuudessa voi olla, että ihminen kykenee itse valitsemaan oman biologisen ilmenemismuotonsa vapaasti.

https://www.qx.fi/uutisia/246322/paivi-rasanen-saa-syytteen-kannanotot-loukkaavat-homoseksuaalien-yhdenvertaisuutta-ja-ihmisarvoa/

Ihminen tullaan irrottamaan biologansa muodostamasta vankilasta. Tämä on iso juttu mutta mahdollisuuksien rajoissa. Tämä tapahtunee Supen avustuksella. Suppe kykenee ylittämään biologisen ajattelun rajat (mm. kvanttitietokone).

https://fcai.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti