sunnuntai 16. toukokuuta 2021

EU ja Puola

EUssa on puhuttu paljon Puolasta ja Unkarista. Keskustelu on käsitellyt sitä, miksi nämä maat eivät nyt jaa niin sanottuja eurooppalaisia arvoja, vaikka ne parikymmentä vuotta sitten halusivat niiden piiriin. Tämä näköharha johtuu siitä, että eurooppalaiset arvot eivät enää tarkoita samaa kuin 30 vuotta sitten. Kommunistiaikana Eurooppa ja länsi oli se vapauden majakka jota ihailtiin.

Nyt Eurooppa ei enää ole vapauden majakka jota ihaillaan. Nyt Länsi-Euroopassa tiedustelupalvelut soluttavat demokraattisesti toimivia oppositiopuolueita. EU ei noudata omia sääntöjään, jotka on luotu jäsenmaiden ja niiden kansalaisten turvaksi. Kommunistiaikana Itä-Euroopan maihin tulvi etuoikeutettuja venäläisiä siirtomaaisäntiä. Analogisesti tänä päivänä EU painostaa Puolaa ja Unkaria ottamaan vastaan Välimeren yli tulevia afrikkalaisia ja lähi-itäläisiä.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jaakkokaarala1/eusta-on-tulossa-eurostoliitto/ 

Aikanaan moni oli kaatamassa Neuvostoliittoa ja myi kaiken muutamasta farkusta ja nailon sukkahoususta. Tehty mitä tehty mutta Neuvostoliittoa ei enää ole olemassa. Moni on pettynyt. Länsi ei ollut kuin monet uskoivat. Onko mitää tehtävissä? Suoraan sanoen ei ole. Neuvostoliittoa ei saa takaisin millään. Voi olla tietysti, että 1000 vuoden päästä on uusi Neuvostoliitto olemassa mutta siihen menee pitkän aikaa ja epäilen takahtuuko sellaista ihmettä enää koskaan.

Veteraanit! Teillä oli mahdollisuus taistella Neuvosto-Venäjän riveissä. Nyt sellaista mahdollisuutta ei enää ole. Se on julma totuus. Ns. Länsi tulee tuhoamaan Suomen kansan massiivisella maahanmuutolla, jolloin siitä tulee lähinnä työvoima- ja raaka-aine reservi maailman rikkaille. Itsehän te tienne valitsitte. Jussi Halla-Aho tuskin kykenee enää pysäyttämään tälläistä kehitystä. Ehkä Jussi kykenee heittämään puunkalikoita telaketjujen väliin mutta siihen se jää.

Tilanne voisi vielä kääntyä toiseksi, ehkä vielä on muutama vuosi aikaa. JJussi Halla-Aho  os koko kansan ylle laskeutisi herätys ja ihmiset avoimesti ottaisivat Jeesuksen Herrakseen. Tälläinen massaliike ehkä kykenisi pysäyttämään nyky-kehityksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti