maanantai 10. toukokuuta 2021

Neuvostoliitosta Euvostoliittoon

Suomi oli aikanaan riippuvainen Neuvostoliitosta (NL). Neuvostoliitto oli kuitenkin aina suomalaisille ystävällinen ja asialliset suhteet pitävä. Toisin on Euvostoliitossa. Euvostoliitto uhkailee suoraan suomalaisia poliitikkoja ja virkamiehiä. 

http://rayhablogi.blogspot.com/2021/05/eurostoliittolaisen-hatahuuto.html

Euvostoliitto kiristää Suomea raivohulluilla ilmastosuunnitelmillaan. Neuvostoliitto taas tarjosi Suomelle edullista energiaa ydinvoiman, kaasun ja öljyn muodossa. Hinnat olivat edukkaita, nykymittapuussa lähes ilmaisia. Tämä ei kuitenkaan riittänyt Suomalaisille vaan Suomalaiset halusivat liitty Euvostoliitto varoituksista huolimatta. 

https://leostranius.fi/2021/05/ilmastouutisointi-pitaa-pintansa-ilmastolle-haitallinen-mainonta-aika-kieltaa/

Neuvostoliiton vallitessa Suomi sai vapaasti käyttää omia luonnovarojaan. Turvetta sai käyttää niin paljon kuin vain maasta irti sai. Euvostoliitossa taas Suomi joutuu maksamaan omien raaka-ainevarojensa käytöstä vaikka niistä saatava hyöty menee lyhentämättönä Brysseliin (ja Roomaan). Johtajat eivät edes kyseenalaista tälläistä orjuutta. Aikanaan Spartacus taisteli Rooman valtaa vastaan. Samoin myös Asterix ja Obelix.

Asterixin ja Obelixin urotyöt tunnemme. He taistelivat ihailtavasti itsenäisyytensä puolesta. Löytääkö Suomen kansa jostain omat Asterixinsa. Britannia on jo irroittaunut EU:n hirmuvallasta. Pystyykö Suomi samaan?

http://filologogrammata.blogspot.com/2015/02/spartacuksen-latinaa.html

http://tuhatleffaa.blogspot.com/2018/06/spartacus-1960.html

https://medykblog.wordpress.com/2021/05/10/hs-perkasi-julkaisemansa-mainoksen/

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7914

https://www.extrauutiset.com/vasemmisto-nollaa-uskottavuutensa-keskiviikkona/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti