keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Taistelu kiihtyy

Taistelu Suomen tulevaisuudesta ja itsenäisyydestä kiihtyy kaiken aikaa. Otteet kovenevat ja hyvä niin sillä panoksena on Suomen kansan tulevaisuus. Moni on tullut sanomaan Jussi Median toimitukseen, että he pelkäävät. Pelko on heistä todella aistittavissa. Veteraanit pelkäävät, että heidän uhrinsa valuu hukkaan. Monella sanoo, että jos olisi tämän tiennyt olisi taistellut Neuvosto-Venäjän riveissä.

Monen on vaikea uskoa tilannetta, että aikaisemmin isänmaallisena pidetty Kokoomus on petturipuolue. Kokoomuksen riveistä on noussut moni vastustamaan Isänmaan myyntiä mutta Kokoomuksen eliitti ei kuuntele.

Moni pelkää EU:n kostavan Suomelle. Moni pelkää metsäteollisuuden puolesta.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1396187

Samoin moni pelkää, että rokote on ns. viimeinen rokote. Ihmiset kokevat, että nyt Petovaltio on todella iskemässä hampaansa Suomi neidon kaulaan. Pelottavat hampaat!

https://avoin.media/2021/05/12/koronapiikittelya-ja-turvallisuustakuita-kuningattaren-alusmaissa/

Lohdutuksena olen sanonut, että Herra vie omansa pois ennenkuin Petovaltio pääsee vapaasti riehumaan. Aikaa on vielä jonkun vertaa. Nyt on aika rukoilla!

https://www.kansalainen.fi/kansanedustaja-reijonen-kansan-mielipidetta-tulee-kysya-eu-elvytyspaketista/

Perussuomalaiset eduskunnassa tekevät nyt kaikkensa, ettei Suomi joutuisi toisten talutettavaksi ja sitoutuisi EU:n elvytysansaan. 

Me kaikki puolueen rivijäsenet olemme teistä äärimmäisen ylpeitä. Te käytätte nyt kaikki keinot, jotta suomalaiset eivät päätyisi europettureiden käsiin. 

Nämä yön pimeät tunnit ovat nyt kansakunnan kohtalonhetket. Uskolliset perussuomalaiset valvovat eduskunnassa, kun kokoomuksen ja keskustan kansanedustajat yrittävät nukkua kodeissaan – mutta joutuvat valvomaan ja painimaan omatuntonsa kanssa. 

https://blogit.perussuomalaiset.fi/johanna-sirn-kaplas/perussuomalaiset-valvovat-yossa-yrittaen-pelastaa-suomen/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti