maanantai 31. toukokuuta 2021

Sanna Marin menettänyt kansansuosionsa

Syvissä kansan riveissä Sanna Marin on menettänyt uskottavuutensa. Kansa on pettynyt. Nälkäinen ja viluinen kansa on pettynyt. Sanna Marinin piti olla uusi raikas tuulahdus Suomen politiikkaan mutta siinä kävikin hullusti. Sanna Marinista tuli ahneuden symboli. Kansa ei voi käsittää miten Pääministeri käyttää pelkästään aamupaloihin kuukaudessa enemmän rahaa kuin moni käyttää vuodessa elämiseen. Tälläinen kansan halveeraamisen tulee loppua välittömästi. 

https://fundamentti.blogspot.com/2021/05/kysymykset-joihin-vihervasemmistossa-ei.html

Valtio on tuhlannut Suomen valtavan omaisuusmassan hullutuksiin. Ilmastonmuutos on maksanut ja tulee maksamaan satoja miljardeja euroja. Samalla Suomen nuoriso on käytännössä huumeidenkäyttäjiä ja muita nistejä. Heistä ei ole verojen maksajiksi vaan he laittavat rahat huumeisiin.

https://sinenmaa.blogspot.com/2021/05/ylimman-lainsaatajan-saihkyvat-silmat.html

https://www.kansalainen.fi/valtioneuvoston-kanslia-paaministeri-marinille-on-ostettu-ravitsemispalveluita-yli-14-000-eurolla/

2 kommenttia:

  1. Kaiken kukkuraksi tämän paljastuksen ajoitus oli lähes uskomaton sattuma, pari viikkoa ennen vaaleja. Äänestäjien muisti voi olla lyhyt, muttei sentään aivan niin lyhyt.

    Jos tämä ajoitus olisi ollut suunniteltu, se olisi onnistunut täydellisesti. ;-)

    VastaaPoista