maanantai 17. toukokuuta 2021

Supistinen kuntapolitiikka

Minkälainen on kuntapolitiikka, joka edistää Singularitismia (Supismia)? Onko velkaantuminen tie Supismiin? Täytyy muistaa, että raskaasti velkainen valtio ei voi ainakaan vastustaa Supismia. Toisaalto, jos kansa ei ole velkaa valtavasti, niin se voi päättää, että he eivät halua Supismia. Missään nimessä ei tule antaa kansalle sellaista kuvaa, että Supismia voisi vastustaa. 

https://singularityhub.com/2021/05/16/google-ai-researchers-are-dreaming-up-a-new-species-of-search-engine/

Ei muuta kuin mukavaa maanantai-iltaa teille kaikille. Olikin mukava pitkästä aikaa ajella ihan rauhassa ensin Hämeenlinnaan ja sieltä sitten Pizzaa ja politiikkaa -illan jälkeen kotiin. Jotenkin alkaa tulla nuo Teamsit ja muut jo korvista ulos. Mukava päästä pikkuhiljaa jo avaamaan tätä maata ja arkea kohti normaalia tai ainakin sitä uutta normaalia. Mitä se sitten ikinä onkaan.

https://timoheinonen.fi/pizzaa-ja-politiikkaa-nuortenillatkin-herailevat-koronan-jalkeen-meilla-on-mahtavia-nuoria-ehdokkaita-ja-kovia-ehdokkaita-muutenkin/

Kokoomuslaisissa tuntuu olevan paljon sellaista henkeä, joka iskee kunniaa Supismilla. Teamsiä käytetää. Teamns on tie Suppelaisuuteen. 

http://anssijoutsenlahti.blogspot.com/2021/05/ervastilla-on-aina-kyna-hallussaan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti