perjantai 14. toukokuuta 2021

Italia juhlii Suomen rahoilla

Italialaiset aikovat jatkaa rentoa ja mukavaa elämäänsä suomalaisten rahoilla. Mafia juhlii hölpöjen suomalaisten viimeisillä killinkeillä. Suomalainen seisoo hyisessä leipäjonossa, että saa edes jotain särvintä ja samalla italialainen ajelee Ferrarilla lujaa ja reippaasti. Eivätkö suomalaiset osaa edes hävetä hövelioittuuttaan? Ilmeisesti eivät.

https://www.magneettimedia.com/brysselin-fanaatikkojen-kannatuspuhe-tulonsiirtorahaston-puolesta/

Onnneksi kansa on pikkuhiljaa heräämässä taisteluun EU:ta vastaan. Tuleeko vielä päivä jona isänmaalliset suomalaiset jakavat Hiacen perästä konetuliaseita isänmaallisille, jotka tietävät mitä niillä tehdään.

https://mvlehti.net/2021/05/14/valtamedia-vartioi-somea-lukuisia-pohjoismaisia-tileja-suljetaan-toimittajien-retostellessa-sisalloista/

https://mvlehti.net/2021/05/14/lahden-koulutoimi-pakottaa-alakoululaiset-kayttamaan-kasvomaskeja-isa-en-anna-pukea-orjan-merkkia/

Unioni on jo nyt tulonsiirtounioni, jossa vauraammat rahoittavat vaikkapa Puolan hankkeita. Vuosien ja monien maiden kohdalla vuosikymmenien tulonsiirrot eivät ole ratkaisevasti parantaneet tukia saavien maiden asemaa suhteessa vauraimpiin EU-maihin.

https://www.verdelehti.fi/2021/05/10/suoraa-puhetta-euroopan-unionista-miksi-se-on-niin-vaikeaa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti