keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Suomalaiset hölmöjä

Suomalaiset ovat uskomattoman hölmöjä. Suomalaiset maksavat muiden laskut; ei voi hölmömpää. Suomalaisten ei kannata tukea Keski-Euroopan laskuja. Suomen eliitti suorastaan ryntää rahatukut ojossa maksamaan muiden laskuja. Tämä toistuu kaikkialla. Turvetuotanto ajetaan alas, edullista hiiltä ei käytetä vaan siirrytään kalliisiin energialähteisiin. Kansalle uskotellaan, että se on vaurasta ja hyvinvoivaa vaikka totuus on toinen. 

https://www.magneettimedia.com/vallankumouksen-siemen-on-kylvetty/

https://mvlehti.net/2021/05/19/71-ranskalaisista-sanoo-ei-enempaa-siirtolaisia-macron-on-hadassa/

Kansaa kurjistetaan ja rahat annetaan ulkomaille. Rahoista pitäisi pitää kiinni viimeiseen luotiin asti. Suomen armeija on sitä varten rahoitettu, että se suojelee suomalaisten omaisuutta. Venäjää ei kannata pelätä vaan Venäjä on Suomen kansan tukipylväs. 

https://www.rt.com/op-ed/524147-eu-libya-migrants-policy/

Vähän rahat laitetaan maailmanpelastukseen samalla kun kansa jonottaa leipäjonoissa. Nuoriso käyttää huumeita kuin karkkeja. Suomi on romahtanut.

https://mvlehti.net/2021/05/19/nuori-globaali-johtaja-sanna-marin-julisti-ilmastoagendaa-wefn-artikkelissa-eduskunnan-hyvaksyessa-elvytyspaketin/

Suomen nuorisosta ei enää ole mihinkään. Nuoriso on pilattu valheilla ja petoksella. Onko mitään tehtävisssä? Rehellisesti sanottuna tilanne on karmea ja hyvin vähän enää tehtävissä. Olen jo aikaisemminkin kirjoittanut kuinka (lähi) tulevaisuudessa Toyota Hiacen takakontista jaetaan konetuliaseita ja veteraanit tarttuvat niihin kuten toisessa maailmansodassa. Kansa ei tunne pelkoa vaan velvollisuutta puolustaa omaa kansaa vieraiden valtioiden rahantarvetta vastaan.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/avoin-kirje-hannu-hoskoselle/

Puolueet rankaisevat viimeisiä isänmaallisia.

http://kryptax.blogspot.com/2021/05/suomi-myyty.html

https://alkonkassalla.blogspot.com/2021/05/hyvasti-hyva-eurooppa.html

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/05/teemu-vehkala-show-29-mk-ultra-ja-cia.html

https://www.africanews.com/2021/05/19/eu-spain-warn-morocco-on-migrants/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti