perjantai 30. heinäkuuta 2021

Avaruusolennoista

Tuleeko Yhdysvallat pikkuhiljaa julkaisemaan totuuden avaruusolennoista (UFO)? Tietojen julkaisemista on odotettu vuosikymmenten ajan. Monille ufoista kertoneille on naureskeltu julkisuudessa ja jopa pidetty mieleltään järkkyneinä. Jos totuus jossain vaiheessa tulee julki niin julkinen anteeksipyyntö lienee paikalleen. Ilmeisesti Yhdysvallat ei enää ole niin sitoutunut totuuden peittelyyn kuin aikaisemmin.

Jos Yhdysvallat myöntää UFOjen olemassaolon niin seuraava iso vääntä on sitten siitä kuka edustaa ihmiskuntaa ja minkälainen on politiikka UFOja kohtaan. Ruvetaanko vai ei? Jos UFOja on useampaa eri sorttia niin sitten herää luonnollisesti kysymys miten eri ufoihin suhtaudutaan ja kuka tekee nämä päätökset. Yhdysvallat yrittänee omia nämä oikeudet itselleen mutta sitä ei välttämättä muut hyväksy? UFO politiikka menee sangen monimutkaiseksi. Annetaanko UFOille maapallon kansalaisuus vai miten nämä yksityisoikeudelliset näkökulmat ratkaistaan. Siinä riittää oikeusasteille pohdintaa. Miten verotus hoidetaan? Kuka saa tehdä sitovia sopimuksia? Miten kaupankäynti ja muu kanssakäyminen hoidetaan? Uskonnot?

Haluavatko UFOt käyttää puolueetonta välittäjää? Me Jussi Mediassa (JUFFO) olemme valmiita neuvomaan suomen hallitusta ja Yhdysvaltoja UFO asioissa. Konsultaatiot eivät luonnollisesti ole ilmaisia vaan niistä pitää maksaa asialliset konsulttipalkkiot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti