sunnuntai 10. heinäkuuta 2022

Fortum ja Tuppurainen

Saksan talousministeri Robert Habeck sanoi lauantaina saksalaisen radiokanavan haastattelussa, että Fortumin tulisi osallistua Uniperin pelastamiseen. Tuppurainen muistuttaa, että Fortum on jo alkuvuodesta tukenut Uniperia kahdeksan miljardin euron suuruisella konsernin sisäisellä rahoitusjärjestelyllä.

https://yle.fi/uutiset/3-12530943 

Suomen hallitus Sanna Marinin johdolla on ajanut maan valtavaan velkavankeuteen. Marinin mekoista kyllä puhutaan mutta valtavista taloudellisista tappioista ei puhu kukaan. Monessa maassa tällaisessa tilanteessa puhuttaisiin jo maanpetoksesta. Aikanaan Stalinin Neuvostoliitossa (NL) telotettiin jo paljon pienemmästä. Kannattaa katsoa YLE areenasta elokuvan Stalinin ajoissa. Stalin ja Neuvostohallinto ei pelännyt teloittaa rikollisia. Rikollisia ei paapottu kuten nyky-Suomessa vaan heidät teloitettiin tai määrättiin pitkiin vankeusrankaistuksiin. Olisiko Suomessa tarvetta samaan? Vastaus lienee kyllä, Suomessa olisi tarvetta tutkia näitä kauppoja ja minkälaisia maanpetoksia niissä on tehty. Maanpetoksesta ainut oikea tuomio on kuolemantuomio. Kansa vaatii verta!

http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2009/02/nuori-stalin.html

JPolin tutkivatoimitus on laskenut viimeaikaisten töppäilyjen hinnaksi pitkälti yli satamiljardia euroa. Vankileireillä terapeuttisissa oloissa tehty työterapia voisi ainakin jossain väärin mahdollistaa tappioiden korvaamisen valtiolle. Kansantuomioistuimet voisivat tuomita maanpetturit työleireille, pahimmille rikollisille työleiri tuskin olisi riittävä rankaistus.

https://timo-vihavainen.blogspot.com/2017/01/stalinin-kyydissa.html

http://kemppinen.blogspot.com/2009/10/oliko-stalin-kommunisti.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti