perjantai 22. heinäkuuta 2022

Ilmastosatanismi

Ilmastosatanistien työ on tuottanut tulosta.

– Esitetäänkö mediassa ilmastokriisiin ollenkaan ratkaisuja, vai kerrotaanko vain kauheuksia ja annetaan ymmärtää, että siihen maailma on menossa eikä mitään ole tehtävissä?

Ahlgrenin ja Ryhäsen mielestä ilmastoliikkeessä keskitytään suhteettoman paljon niihin, jotka vastustavat kaikkia ilmastotoimia. Niihin, jotka ovat tehneet ilmastolle haitallisista elintavoista ja kulutustottumuksista itselleen identiteetin, johon takertua.

– Pitkällä aikavälillä ne ihmiset ovat oikeastaan toivottomia tapauksia, Ahlgren sanoo.

Elopsykologit katsovat, että tärkeämpää on satsata “isoon ja harmaaseen massaan”, jota he kertovat tapaavansa tapahtumissaan. Tällä Elopsykologit tarkoittavat ihmisiä, jotka ovat suurista periaatteista samaa mieltä, mutta jotka eivät vielä elä niiden mukaisesti tai aja ilmastomyönteisiä asioita politiikassa.

https://www.ku.fi/artikkeli/4759166-elopsykologit-auttavat-ymmartamaan-ilmastokriisin-vaikutuksia-mieleen-ja-tarjoavat-toimintaa-laakkeeksi-ahdistukseen

Tietyissä piireissä Ilmastosatanismiin suhtaudutaan kielteisesti ja Ilmastosatanistien työtä vähätellään. Todellisuudessa Ilmastosatanismi on kuitenkin todella yleistä. Moni sanoo, että on vasta bensapumpulla hintoja katsellessa kääntynyt Ilmastosatanismiin.

Todellinen Ilmastosatanismi toimii ns. Ilmastokristittyjä vastaan. Tunnetko sinäkin lähipiirissäsi Ilmastokristittyjä. Nyt voit tuoda heille julki oman aatteesi Ilmastosatanistina. Perkelettä palvova Ilmastosatanistinen liike edistää Ilmastosatanistista elämäntapaa kaikin mahdollisin tavoin.

https://sinenmaa.blogspot.com/2022/07/suomi-oy.html

https://www.vahtera.blog/post/pelastiko-ministeri-tuppurainen-suomen

Nyt on Ilmastosatanistien syytä taistella ja levittää omaa elämäntapaansa samalla lailla kuin Elokapinalliset levittävät omaansa. Yhdenvertaisuuden perusteella Ilmastosatanisteille pitää antaa televisiossa aikaa vähintään yhtä paljon kuin Ilmastokristityille. Minä voin kommentoida televisiolle asioista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti