maanantai 11. heinäkuuta 2022

Suomen valittava Ilmastosatanismi

Nyt Suomen taloudellinen tilanne on niin vaikea, että ihan hirvittää. Valtiovalta on tehnyt karmeita sopimuksia. Suomi joutuu maksamaan Saksalle valtavat summat Uniperista. Mistä rahat? Ei mistään. Suomen pitäisi nyt sanoa suoraan, että Suomi eroaa EU:sta ja muuttaa talousmallinsa Ilmastosatanistiseksi. Tämä on ainut tie. Kansan pitäisi nyt mennä kadulle ja muodostaa muurin Suomen päästä päähän. Nyt on aika taistella! Mitä tekee hallitus? Ei mitään. Tuppurainen maksaisi vaikka kuinka paljon. Kansan rahat ovat vähissä. Ei ole rahaa ruokaan, ei lääkkeisiin, ei lämpöön ja valtiovalta ei tee mitään vaan naureskelee kansan ahdingolle.

Nyt alkaa taistelu vapaudesta! Vanhukset palelevat, koska ei ole varaa lämmittää. Lämmitysrahat on pöllitty ja viety vastikkeetta Italiaan. Italialaiset nauravat kylmän asukkaille, jotka viimeisetkin lämmitysrahansa pois. Häpeä Suomen kansa. Häpeä. Esi-isät taistelivat Suomen vapauden puolesta ja nyt se vähä mitä on, on annettu pois. Miten tässä näin kävi? Vuosikymmenet on valittu Suomen poliittiseen eliittiin kyvyttömiä ihmisiä. Ihmisiä, jotka eivät ole kykeneviä ajamaan kenenkään asiaa.

Missä ovat Ilmastosatanistit? Missä? Suomea on rakennettu Perkeleen voimin. Kristillinen Jeesus ei ole tähän rakentamiseen osallistunut? Missä on Saatana kun sitä tarvitsee? Missä? Jeesusta ei näy, se on selvä. Ei ole koskaan näkynytkään.

1 kommentti: