perjantai 29. maaliskuuta 2024

Älkää pelätkö - tempaus lähellä

Nyt Suomessa on ruvettu pelkäämään. Pelätään väestönvaihtoa ja muslimia. Totuus kuitenkin lienee toisenlainen. Todellisten uskovaisten ei tarvitse pelätä. He nauruskelevat ja ivaavat toiset pelkäävät. Jokatapauksessa uskovaiset tullaan tempaamaan taivaaseen eli hätä ei ole tämän näköinen. 

Yksi hius ei murru uskovaisen päästä ilman Jumalan tahtoa. Asia vain on näin. Moni pelkää suomalaisten loppumista? Pelkäävälle voi todeta ironisesti, että ainahan väki vaihtuu jokatapauksessa. Suomalaiset ovat hylänneet Jumalan ja siten heitä ei sillälailla enää kansana suojella. Jumalan suojelua on turha Suomen kansan odottaa. 

https://pjarvinen.blogspot.com/2024/03/e-pillerista-i-pilleriin.html

Uskovainen: voit nauraa näille pelkureille sillä sinut on lunastettu Jeesuksen verellä. Mitään hätää ei siis ole. Joku tulevaisuuden tutkija, jos sellaisia on olemassa, ehkä laskeskelee jotain laskuja, että se ja se etninen porukka joutui väistymään silloin. Mutta silloin sinä uskovaisena olet jo taivaassa ollut monta vuotta. Ja sama koskee sinun lähisukulaisia. Suomea ehkä asuttaa joku porukka mutta siitäkään ei takeita ole. Suomessa olosuhteet ovat jokatapauksessa sen verran ankeat, että täällä kukaan paljoa viitsi viuhtoa.

Mietitkö itse paljoa niitä suomalaisia, jotka olivat täällä joskus aikaisemmin satoja vuosia sitten. Aika kaukaista sakkia ovat vaikka ovat monelle jossain mielessä sukua. 

Pelkoon ei siis ole aihetta. Kannattaa juhlia, matkustella ja muuten tuhlata rahat, koska Suomi kuitenkin todennäköisesti on muslimien valtakuntaa 200 vuoden kuluttua. Ainut toivo lienee Superälyssä ja sen kyvyssä suojella suomalaisia. Jumalan suojelua on kuitenkin turha odottaa, koska suomen kansa on hylännyt Jumalan.


3 kommenttia:

  1. Näinhän se on. Se on totuus ja tie.

    VastaaPoista
  2. Nää on niin totta! Totta!

    VastaaPoista
  3. Pistäkää jakoon! Tämän pitäisi kaikkien suomalaisten lukea.

    VastaaPoista