lauantai 23. maaliskuuta 2024

Ympäri maata aseistautuneita naisryhmiä

JPolin tutkivat journalistit ovat saaneet selville, että ympäri Suomea valmistellaan rajuja iskuja. Ryhmillä on tyypillisiä piirteitä.

Naisen kirjoitelmasta löytyy henkilökohtaisia syitä teon suunnittelulle, Häkkänen kertoo. Vakava väkivallan teon taustalla on omat motiivit, jotka on verhottu yhteiskunnallisten syiden taakse.

– Hän kirjoittaa kokeneensa kaltoin kohtelua, kiusaamista, epäkunnioitusta ja hylkäämistä. Tekstissä on samanlaisia viitteitä, mitä Jokelan kouluampujan Auvinen kirjoitti ennen tekoaan. Auvinen kirjoitti, että ”te myös, jotka olette suututtaneet minut aiemmin, kuolette”, Häkkänen kertoo.

– Erona teksteihin on se, että Auvinen otti suoria lainauksia yhdysvaltalaiselta kouluampujalta. Mutta kummassakin ilmenee se, että se teon motiivi pohjautuu ainakin osittain henkilökohtaisiin kokemuksiin kaltoinkohtelusta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c7a52b8-f2fe-48ed-8ca9-7ddcd0985c23

Onko mitään tehtävissä? Tuskin. Valtiovalta lienee täysin hampaaton. Naisryhmillä lienee yhteyksiä Venäjälle Moskovan iskuun. Tutkiiko poliisi asiaa? Tuskin. Syytä tosin olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti