torstai 17. kesäkuuta 2021

Elokapina

Elokapinalla on ollut mielenosoitus tänään. Nuoret pelkäävät luonnon puolesta. Onko pelko aiheellista vai ei jää nähtäväksi. Monet tiedeihmiset ovat sitä mieltä, että ilmastonmuutos on totta. Ilmastonmuutos on niin monimutkainen asia, että siitä on vaikea sanoa mitään. Itse pidän merten happamoitumista suurimpana ongelmana. Meret happanevat hiilidioksidin vaikutuksesta. Sinällään on huvittavaa, että merten happanoitumisesta ei juurikaan puhuta vaikka nimenomaan merten happamoituminen on se kaikista vaarallisin asia. 

https://elokapina.fi/our-demands/

Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että suomalainen nuoriso on varsin heikkolaatuista ja siitä tuskin on vastusta maailman touhuihin. Nuoret pikkuhiljaa ymmärtävät, että heidän tulevaisuutensa on myyty (halvalla - ei kalliilla vaan nimenomaan halvalla. Tukkuhintaan).

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4299165-hallituksen-sanat-vakuuttavat-teot-eivat-elokapina-vauhdittaa-ilmastotoimia-nalkalakolla

Vanhemmille ihmisille ilmastonmuutos ei ole uhka, koska muutokset tapahtuvat niin kaukaisessa tulevaisuudessa, ettei sillä ole monellekaan mitään merkitystä. Nuoriso tajuaa pikkuhiljaa tämän ja on sen vuoksi katkera. Vanhat pistävät kaiken menemään! Jollekin Halla-Aholle ei ilmastonmuutoksella ole mitään merkitystä, koska ikää on jo karttunut sen verran.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2020/08/onko-elokapina-menossa-kohti.html

Jos ilmastonmuutos on totta, niin nyt pitäisi välittömästi ryhtyä toimiin sen pysäyttämiseksi. Sinällään on järkevää odottaa ja katsoa, mutta sitten jo liian myöhäistä, kun asioista ollaan saatu selvyys. Pitääkö toimia ennen kuin asioista on varmuus vai pitääkö toimia puutteellisen tiedon valossa. Oma asiantuntemus ei yksinkertaisesti riitä sen arvioimiseen onko ilmastonmuutos totta vai tarua. 

https://pjarvinen.blogspot.com/2019/03/ilmastonmuutos-ei-ole-sukupolvikysymys.html

Ilmastonmuutos on pitkälti sukupolvikysymys, koska vanhemmat ihmiset ehtivät kuolla ennenkuin ilmastonmuutos karkaa käsistä.


Toinen tärkeä kysymys on siinä, että miten Ilmastonmuutos ja Supismi vaikuttavat toisiinsa. Tietokoneiden tehot ylittävät ihmisen aivojen tehon joskus 2029-2045. Miten Superäly tulee suhtautumaan ilmastonmuutokseen? Päättääkö Superäly mahdollisesti, että ihmisten määrää tulee rajusti laskea, että ilmasto saadaan pelastettua?

Aikanaan Juhan af Grannin elokuvissa Grann sanoi, että UFOt juuri varoittivat näistä ilmasto ja tautikatastrofeista. Lisäksi UFOt varoittivat ydinvoimasta ja sen vaarallisuudesta. 

Viime aikojen luonnonmullistukset ja vallankumoukset eivät tule af Grannille yllätyksenä.

- Nämä asiat, joita maailmassa tällä hetkellä tapahtuu, niin minähän olen jo kirjoittanut niistä yli kymmenen vuotta sitten. Rahoituskriisi, maanjäristykset, Lähi-idän tapahtumat…ne on kaikki ennustettu Uudessa Ilmestyskirjassani, af Grann sanoo painokkaasti.   - Tästä tulee tosiaankin ihmiskunnan viimeinen exodus (joukkopako, viittaa Raamatun israelilaisiin ja toiseen Mooseksen kirjaan), jos kaikki pamahtaa käsiin, hän pohtii.

Juhan af Grann on varsin tietoinen siitä, että hänen puheitaan ei yleensä oteta vakavasti.

- Minähän jouduin eräänlaiseksi kusitolpaksi silloin (90-luvulla) koko tällä sarjallani, että se on pelkkää huuhaata. Mutta ikävä kyllä joka päivä kun herää, huomaa, että tekemäni asiat ovat hyvin aktuelleja.


Julkisuudessa on hyvin vähän kirjoitettu UFOjen ja ilmastonmuutoksen yhteydestä. UFOt ovat varoittaneet ihmiskuntaa useamman kerran näistä vaarallisista teoista. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti