keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Ihmisiä liikaa

Valtavien ihmismäärien ylläpitäminen vie valtavasti energiaa. Suomen kaltaiseen kylmään maahan ei pitäisi tuoda yhtään ylimääräistä ihmista. Suomen pitäisi erikoistua raaka-aineiden tuotantoon ja jättää kaikki ylimääräinen tuotanto sellaisille alueille, jotka ovat ilmastollisesti edullisia. Tutkimusten valossa alueilla, joilla lämpötila 16-20 Celsius asteen välillä tuottavuus on suurinta. Missään nimessä Suomen ei tule profiloitua paljon ihmistyötä vaativaan teollisuuteen vaan ihmisten tarve tulee minimoida eikä maksimoida.

https://takku.net/article.php/20210621190626825

Joku Pohjois-Italia lienee suurimman tuotantotehokkuuden aluetta. Sama tietysti koskee liian lämpimiä alueita, koska siellä on myös kallista tuottaa. Suomessa tuskin kannattaa ylläpitää nykyisenkaltaista tuotantoa, koska se kuluttaa liikaa energiaa. Ajetaan Suomi yhdessä alas! Sillä se on ekologista!

https://www.wolframalpha.com/input/?i=world+population

Kohta menee 8 miljardia rikki.

https://www.wolframalpha.com/input/?i=108.5+billion+people&assumption=%22ClashPrefs%22+-%3E+%22%22

Monet pitävät puolta miljardi ihmistä sopivana väkilukuna. Tällä väkimäärällä pystyttäisiin vielä ylläpitämään huipputeknologiaa ja sen kehitystä, mutta haitat suuresta väkimäärästä olisivat pienempiä. Miten päästä puoleen miljardiin on kuitenkin suuri ongelma. Taudit ja sodat eivät tuo ratkaisua. Väestöä pitäisi yksinkertaisesti vain tuhota; ei muuta.

Suomessa ja maailmalla ei löydy poliitikkoja, jotka olisivat valmiita ryhtymään joukkotuhontaan, siinä mittakaavassa, missä se olisi tarpeellista maailman pelastamiseksi. Onko Suomessa rohkeutta?

Elokapinan nuoret eivät mitenkään ottaneet kantaa liian suureen väestöön vaan vain lakkoilivat. Kiinan yhdenlapsen politiikka on liian hidas.  

https://biologi-jari.blogspot.com/2011/10/meita-on-nyt-7-miljardia-vai-onko.html

http://penttimurole.blogspot.com/2020/10/maailman-vaesto-neljannekseen.html

https://ilkkaluoma.vuodatus.net/lue/2021/07/pentti-linkola-oli-kiusallinen-totuudessaan-puhui-silti-vahemman-kuin-tiesi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti