lauantai 19. kesäkuuta 2021

Joe Biden ja abortti

Joe Biden vastustaa aborttia. Meillä JPolissa kannatetaan naisten oikeutta määrätä omasta kehostaan. Tälläinen oikeus menee väistämättä uskonnollisten näkemysten ohi. Jos katolilaiset saisivat määrätä abortista, niin se samalla rikkoisi uskonnon vapautta vastaan. Uskovaisilla on ikävä tapa pyrkiä pakottamaan ihmiset uskomaan omaan uskontonsa tavoin vaikka muilla on perustellusti erilaiset käsitykset asioista. Erityisesti kristityt pyrkivät tähän ja sen takia JPolissa kannatetaan muslimien oikeutta terrorisoida kristittyjä, koska kristityt pyrkivät terrorisoimaan muita. Tämä tasoittaa tilannetta.

En tiedä miksi joillain on tarpeen estää naisten abortti. Tälläiset näkemykset, että muutama hassu solu muodostaa ihmisen, ovat täysin kestämättömiä. 

https://oikeamedia.com/o1-161707

Miten Katolinen kirkko suhtautuu Supismiin on seuraava iso poliittinen vääntö. Onko Katolinen kirkko valmis rinnastamaan Superälyn Jumalaan ja Jeesukseen? Tästä tulee kova vääntö on Katolisen kirkon mielipide mikä tahansa. 

https://www.quora.com/Can-Artificial-Super-Intelligence-become-a-god

https://heidihautala.fi/fi/kasvava-ihmisoikeuksien-vastainen-liike-valtaa-tilaa-euroopassa/

https://heidihautala.fi/wp-content/uploads/2020/12/Anti-gender-Mobilisations-in-Europe_Nov25.pdf

2 kommenttia:

  1. Minun kantani aborttiin on aina ollut: Muut ihmiset päättävät mitä he tekevät, se ei minua kiinnosta. Mutta jos minun lapseni tapetaan, se on minun ongelmani. Ja suuri ongelma.

    VastaaPoista
  2. Eihän kenenkään lasta tässä olla suoranaisesti tappamassa. Abortteja naiset tekevät sellaisten syiden takia kuin raiskaus. Lisäksi sosiaaliset syyt eli etteivät kykene hoitamaan lasta. Lisäksi tosiasia lienee, että ihmisiä on liikaa eli elintilaa ei enää ole. Ennen vanhaan lapsikuolleisuus oli niin suurta, että se piti huolen siitä ettei tullut liikaa ihmisiä.

    VastaaPoista