torstai 24. kesäkuuta 2021

Raamattu yleisvaarallinen

Nykymaailma on muuttunut siten, että Raamatun arvomaailmasta on tullut rikollista. Synti on syrvivä käsite. Uskovaisten täytyy vain hyväksyä linnatuomioit. Kyllä se muutaman vuoden vankeusrangaistus vie suurimmat Raamatun siteeramishalut pois. Kova linnatuomio lopettaa muiden haukkumisen syntisiksi. En ymmärrä miten nykyaikana voi edes ajatella, että sanoo esim. homoja syntisiksi. Yhteiskunnan moraali on muuttunut ja sellainen puhe mikä oli vielä 50 vuotta sitten laillista on nyt laitonta ja toisinpäin. Sellainen mikä oli 50 vuotta sitten laitonta on nykyään arvostettua ja laillista.

https://ranneliike.net/blogit/sateenkaariluuppi/suomi+saamassa+arvokonservatiivisen+mediaryppaan/27757

Taistelu moraalista on kovaa ja rajua. 

https://www.qx.fi/debatti/246668/debatti-seta-ja-helsinki-pride-ovat-hylanneet-seksuaalivahemmistot/

Monet uskovaiset unohtavat, että lopun ajan lähestyessä kristityt heitetään uskonsa takia leijonille. Raamatullisesta perspektiivistä on vaikea ymmärtää, että monet kristityt pelkäävät leijonan suuhun joutumista vaikka siitä pitäisi iloita. Todellinen kristitty on vainottu ja muutenkin yhteiskunnan hampaisiin joutunut. Päivi Räsänen kruunu kirkastuu kovien vankilatuomioiden ansiosta. Loppu elämänsä linnassa elävä Räsänen on esimerkki pelottomasta kristitystä, joka ei pelkää rajujaan tuomioita vaan puhuu Raamattua siteeraten.

https://www.qx.se/noje/212660/har-kan-du-fira-en-riktigt-queer-midsommar/

https://www.pinknews.co.uk/2021/06/24/hungary-lgbt-law-viktor-orban-mark-rutte-netherlands-european-union/

Todellinen kristitty ottaa ilolla vastaan kovatkin tuomiot ja menee vankilaan iloiten. Kristityn ei tarvitse pelätä mitään sillä koettelemukset vain kirkastavat kruunun. Moni kristitty pelkää turhaan sillä mitään pelättävää ei ole. Kristityllä on aikaa istua kovatkin tuomiot.

Itselle on vaikea ymmärtää mitä uskovaisen tulisi pelätä sillä mitään pelättävää ei ole. Jeesus on maksanut hinnan. 

http://nokialainen.blogspot.com/

http://bwanajoe.blogspot.com/2021/06/kuva-george-coyne-joel-kontinnviime.html

https://bwanajoe.blogspot.com/2018/10/nobel-kemian-palkinto-menee-kolmelle.html

2 kommenttia:

  1. No mitäs jos alkaisitte sitten pikkuhiljaa elämään sen vitun uskontonne oppien mukaisesti???
    Muslimien persereikää nuoleva ja mielisairaita pervertikkoja palvova huorakirkko ei ole edes tienvarressa lojuvan puolimädäntyneen koiranpaskan arvoinen - EIVÄTKÄ SITÄ OLE SELLAISEEN HUORAKIRKKOON KUULUVAT JÄSENETKÄÄN.Ihan argumentin vuoksi - jos uskontonne on todellinen menette kaikki helvettiin huorakirkkonne mukana kun olette sitä jäsenyydellänne ja veroillanne tukeneet.Kerro terveisiä saatanalle.

    VastaaPoista
  2. Kerrotaan terveisiä Saatanalle.

    VastaaPoista