tiistai 24. toukokuuta 2022

Nancy Pelosi kirkonkiroukseen

Nancy Pelosi on joutunut kirkonkiroukseen aborttiajatustensa takia. Suomessakin abortteja vastustava Pellepoliitikko Timo Soini lienee tyytyväinen Pelosin kohteluun.

http://timosoini.fi/2022/05/liberaalien-tekopyha-parkuminen/

En tiedä miksi Pelosi välttämättä haluaa olla Katolisessa uskossa, jos hän ei hyväksy sen arvoja. Soini on Suomessa julkikatolinen (eli heillä Katto päällä, Katollinen). Monella on katto niin huonossa kunnossa ettei se enää vettä, eikä lunta vaan tupruttaa sisään (ns. Tuppurainen).

Sen verran huonosti tunnen amerikan politiikkaa, mutta Pelosi voisi olla hyvinkin suosittu Satanistien keskuudessa. Suomessakin ympäristösatanismi vetää väkeä kirkot täyteen. Miksei myös abortista olisi samaan, ns. aborttisatanismi. 

In the pivotal 1973 abortion case Roe v. Wade and Planned Parenthood v. Casey in 1992, the Supreme Court established that abortion is a Constitutional right. However, states can still pass laws that severely restrict access to abortion. The question is how severely.

https://theconversation.com/how-the-satanic-temple-is-using-abortion-rituals-to-claim-religious-liberty-against-the-texas-heartbeat-bill-167755

Suomessa ei näistä asioista paljoa kirjoitella muualla kuin JPolissa. Amerikassahan on ns. common law -järjestelmä käytössä eli siellä nämä ns. ennakkotapaukset ovat iso oikeuslähde. Kirjoitetulla lainsäädännöllä ei ole samanlaista merkitystä kuin Suomessa.

https://theconversation.com/what-the-satanic-temple-is-and-why-its-opening-a-debate-about-religion-131283

Miksei Pelosi voi suoraan myöntää olevansa Satanisti? Varmasti kansa kannattaisi! Suomessa vastaava keskustelua ei käydä ollenkaan. Olisihan mukavaa lukea kuinka Suomessakin papit avoimesti toteaisivat poliittisen vastustajan olevan Saatanan leivissä - tälläistä ei kuitenkaan tapahdu. Onneksi olemme matkalla NATOon eli on mahdollista, että vastaava toiminta leviää myös Suomeen.


Suomessa kirkko on hampaaton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti