tiistai 31. toukokuuta 2022

Veikö Saatana AlfaTV:n rahat?

Näkyvästi lanseeratun AlfaTV-kanavan omistava Brilliance Communications Oy on ilmoittanut kaupparekisteriin osakepääomansa menettämisestä. Ilmoitus tarkoittaa, että yhtiön oma pääoma on mennyt negatiiviseksi.

– Osakepääomat on tällä hetkellä menetetty. Rahoitusvaihtoehtoja selvitetään ja neuvotellaan koko ajan. Näyttää erittäin hyvältä. Todennäköisesti hyvin pian pystymme kertomaan positiivisia uutisia, asiat saadaan järjestykseen ja voimme jatkaa strategian mukaista kehittämistä, AlfaTV:n operatiivinen johtaja Vesa Halonen kertoo.

Halosen mukaan rahoitusta voisi tulla yhtiöön osakkailta saatavana pääomalainana tai ”muina toimenpiteinä”.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/alfatv-ilmoitti-menettaneensa-sijoittajita-keraamansa-miljoonat-analyytikko-ihmettelee-varojen-menetysta/8441944#gs.1wjrhv 

Onko itse Perkele (Saatana) vienyt AlfaTV:n. AlfaTV piti olla kristillissävytteinen konservatiivi kanava. Tälläinen kanava on ilmeisesti joutunut taisteluun itse Perkelettä vastaan. Tilanne on karmea. Auttaisiko rukous?

Yhtiön suurin omistaja on kristillinen medialähetysjärjestö IRR-TV ry. Lisäksi muun muassa liikemiehet Eero Lehti ,Toivo Sukari ,Harry Harkimo ja Joni Nelimarkka sekä mediayhtiö Keskisuomalainen ovat sijoittaneet AlfaTV:hen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/alfatv-ilmoitti-menettaneensa-sijoittajita-keraamansa-miljoonat-analyytikko-ihmettelee-varojen-menetysta/8441944#gs.1wjrhv 

Siellä on liikaa porukkaa töissä ja työntekijät ovat tottuneet liian makeaan elämään. Monet Internet kanavat pyörivät hyvin. Onko takana Saatana rahoittamassa kanavia vai mikä? Pitäisikö AlfaTV lähettää enemmän perkeleellistä sisältöä?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2022/05/helsinki-painostaa-henkilostoaan-pride.html




1 kommentti: