keskiviikko 18. toukokuuta 2022

Suomen NATO tie

Nyt kun Suomi on NATO tiellä niin kannattaa kuitenkin muistaa, että NATOssa täytyy tulla toimeen muiden NATO maiden kanssa. Turkki on NATOssa iso peluri, entinen suurvalta - nykyinen alueellinen suurvalta.

Suomessa tuntuu monen olevan vaikea hyväksyä sitä, että Turkki on iso tekijä NATOssa. Moni ei kykene edes peittämään Islamia kohtaan tuntemaansa vihaa. 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/raimoilaskivi/alkaa-matkustako-turkkiin/

NATOon ei kannata mennä, jos ei kannata monikulttuurisuutta ja montaa eri uskontoa, silloin on paras jäädä NATOn ulkopuolelle. 

Joillakin on erilaisia fantasioita NATOsta mutta todellisuudessa NATO on monikulttuurinen ja moniuskontoinen Baabelin torni. Luulisi isänmaallisten pysyvän sellaisesta kaukana.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jyriastokari/erdogan-on-lahes-oikeassa/

https://blogit.kansanuutiset.fi/ekosuden-sanailua/pienta-lievitysta-suurvallan-suhteissa-kuubaan-ja-venezuelaan

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/eerojuhani-vaarala/erdoganin-vaatimuslista-kaantyykin-kysymykseksi-voiko-turkkiin-nato-jasenena-luottaa/

Moni tuntee katkeruutta muslimeja kohtaan. Miksi? Islam on maailman mitassa iso tekijä vaikka sitä ei aina Suomesta käsin muista. Jos ei halua olla muslimien kanssa tekemisissä niin kannattaa pysyä NATOn ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti