sunnuntai 21. elokuuta 2022

Jauhojengi

Suosittu ja laajasti pidetty pääministeri Sanna Marinista on tehty meemi #jauhojengi

https://puheenvuoro.paalijarvi.fi/2022/08/21/jauhojengi-termin-kuuli-ensimmaisena-taysin-random-twitter-kayttaja-leviaminen-oli-ennustettavaa/

Suomen kansa on aina käyttänyt päihteitä. Niiden avulla on selvitty sodista ja taloudellisista katastrofeista. Nyt Suomi on sekä sodassa että talouskatastrofissa, niin ei ole yllättävää, että voimaa haetaan päihteistä. Valtaosa nuorisosta on niin ahdistunutta ilmastonmuutoksesta ja talousongelmista, että helpotusta haetaan mistä vain. Superälyn kannalta tilanne on siinä mielessä hyvä, että Sanna Marin ei ole Sarah Connor. Putini voisi olla John Connor mutta häneltä ei ole sellaista kansansuosiota Lännessä, jota todellinen Connorismi vaatii. Hänellä ei ole kykyä taistella tekoälyä (Skynet) vastaan.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tepposyvril/huumeet-hyva-vihollinen/

http://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/08/pm-sanna-marinin-biletys-ja-vanhuksien.html

https://esapesonen.blogspot.com/2022/08/media-lopetti-vihdoin-sanna-marinin.html

https://sukututkijanloppuvuosi.blogspot.com/2022/08/nykyhistorian-tutkimuksen-mahdollisuudet.html

https://papiaani.blogspot.com/2022/08/sanna-marin-meemit.html

https://826cathygordonviral.blogspot.com/2022/08/sanna-marin-video-seiska.html

Marin ja kumppanit tuskin pystyvät taistelemaan Terminaattoria vastaan. Terminaattorin ei tarvitse muuta kuin tarjota jauhoa ja ihmiskunnan taistelukyky on siinä. En tiedä miksi terminaattoreissa ei yksinkertaisesti tarjota vain huumetta ihmiskunnalle ja siinä olisi se taistelu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti