perjantai 12. elokuuta 2022

Sähkönhinnalle ei voi mitään

Korkealle sähkönhinnalle on vaikea tehdä mitään, koska uusia voimaloita on niin hidas rakentaa. Rakennustyöt olisi pitänyt aloittaa jo vuosikymmenet sitten. Yhteiskunnan sähköistyminen on ollut jo pitkään tiedossa - ja mitään ole tehty. Nyt tilanne on sitten sellainen kuin se on eli hirveä.

Hallitukset pitäisi laittaa kaikki viimeiseltä 20 vuodelta maanpetosoikeuteen. Tällainen maan ajaminen systemaattisesti energia-ansaan on maanpetokseen rinnastettava rikos. Maanpetos on vakava rikos mutta pienemmästäkin on annettu maanpetos tuomioita. Maanpetos on kaikista rikoksista kovin ja siitä saa  ansaitusti kuolemantuomion. Kuolemantuomio ankaruudestaan huolimatta on ainut mahdollinen rankaistus. Suomen kansa on ajettu ahdinkoon tieten tahtoen. Tämä ei ole tapahtunut itsestään vaan se vuosikymmenten maanpetossarjan aiheuttama. Suomelle on tarjottu ydinvoimaa ja sitä olisi kyetty rakentamaan mutta valtiopetoksen tekijät eivät ole tehneet tarvittavia päätöksiä ja siitä nyt kärsii koko kansa. Tilanne tulee vielä huononemaan ja valtavat määrät yrityksiä tulevat kaatumaan. Tilanne on hirveä.

Suomen kansalle on nyt tarjottu ns. Ilmastosatanismia. Olen nähnyt monen bensa-asemalla tankkaaja menneen polvilleen ja pyytänyt apua Saatanalta. Ilmastosatanismi on ainut tie eteenpäin; mitään muuta ei ole enää tehtävissä. Rukoilkaa apua!

http://jpoli.blogspot.com/2022/08/kiina-mukaan-ilmastosatanistiseen.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti