sunnuntai 11. syyskuuta 2022

Kansaa valmistellaan sotaan

Sodan seurauksena syntyisi ennennäkemättömiä liikenneruuhkia, matkapuhelinverkon ylikuormitusta, sydäntäsärkeviä päätöksiä lemmikkejä tai tuotantoeläimiä omistaville sekä valtavia järjestelyjä evakkojen majoittamiseksi ja ruokkimiseksi.

Kerromme kuvitteellisen tilanteen avulla, mitä tapahtuisi, jos Itä-Suomen maakunnat pitäisi tyhjentää ihmisistä sodan tai sen uhkan vuoksi, ja maassa valitsisi poikkeusolot.

Tilanteessa ei esimerkiksi oteta huomioon, että pakomatkalle lähtevän perheen vanhemmista asepalveluksen suorittaneet ja reserviin siirtyneet olisi jo todennäköisesti kutsuttu palvelukseen.

Teimme tämän jutun, koska Ukrainan sota on lisännyt suomalaisten kiinnostustusta niin maanpuolustukseen kuin väestön suojautumiseen kriisitilanteessa. Viranomaisten varautuminen poikkeusoloihin on lakisääteistä, ja aluehallintovirastot järjestävät säännöllisesti valmiusharjoituksia. Tänä syksynä väestönsiirrot ovat olleet erityisenä teemana.

Viranomaiset toivovat, että kansalaisten suojelu olisi yhtä arkinen asia kuin kotitalouksien varmuusvaraston ylläpito tai pitkäkestoiseen sähkökatkoon varautuminen.

https://yle.fi/uutiset/3-12613557 

Kansa valmistellaan sotaan. Ilmeisesti valmistelut ovat edenneet suhteellisen pitkälle. Massaevakuointeja itärajalta valmistellaan.

http://jtalous.blogspot.com/2022/09/euroopan-talousromahdus-edessa.html

Edessä lienee joko sisällissota tai sota Venäjää vastaan. Sotaa käytäneen taktisten ydinaseiden avulla eli todennäköisesti suurkaupungit vedetään tasaiseksi (eli Helsinki, Tampere jne). Nyt on aika rukoilla. Uskovaiset ovatkin jo pitkään tienneet profetioista, että tulee sota.

Lienee todennäköistä, että valtio eliitille on valmisteltu johtamiskeskus johonkin salaiseen paikkaan. 

https://johannesleijona.blogspot.com/2014/05/venaja-miehittaa-osan-suomea-kertoo.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti