lauantai 24. syyskuuta 2022

Ilmastosatanismi - viimeinen toivo

Elokuun puolivälissä presidentti Joe Bidenin laiksi allekirjoittama Inflation Reduction -laki on laaja lakipaketti, joka on saanut eniten mediahuomiota monipuolisten ilmastotoimiensa vuoksi. Mutta mitä uusi laki oikeastaan tekee ja jättää tekemättä ilmastokriisin hillitsemiseksi?

Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin yksi tärkeimmistä vaalilupauksista oli maansa ilmastopolitiikan kunnianhimoinen uudistaminen. Loppukesästä lupauksille saatiin vihdoin katetta, kun uusi ilmastolaki, Inflation Reduction Act, saatiin aikaiseksi. Tarkastellaan lain sisältämiä ilmastotoimia aluksi numeroiden valossa.

Nimestään huolimatta lain korvamerkitsemästä yli 700 miljardista dollarista suurimman menoerän muodostavat uudet ilmastotoimet, joihin on varattu peräti 370 miljardia dollaria. Vertailun vuoksi koko Suomen valtion budjettimenot olivat vuonna 2021 noin 64 miljardia. Ilmastotoimien lisäksi laki sisältää muun muassa terveydenhuoltouudistuksia, lääkehintojen säätelyä sekä inflaation hillitsemiseen pyrkiviä toimenpiteitä. 

https://ulkopolitist.fi/2022/09/21/sanoista-tekoihin-yhdysvaltain-uusi-ilmastolaki-lupaa-paljon-mutta-jattaa-myos-toivomisen-varaa/ 

Nyt pitäisi kaikkien viherhörhöjen siirtyä rehellisiksi ilmastosatanisteiksi. Ilmastosatanismi on tie, joka on valmisteltu suomalaisille. Monelle, jotka pelkäävät isoja laskuja, ilmastosatanismi on viimeinen oljenkorsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti