tiistai 20. syyskuuta 2022

Kommunismi sitkeä

Neuvostoliiton romahdettua kuviteltiin hetken, että kommunismi on kuollut. Aikuisten oikeasti näin ei ollut vaan kommunismi oli muuttanut muotoaa. Moderni kommunismi on  yleensä vihertävää ja sillä lailla tiedostavaa. Kiina on ainakin virallisesti "kommunistinen" mutta kiinalaisella tavalla. Kiinassa on kuitenkin vielä vallassa kommunistinen puolue, talous on kuitenkin aikalailla markkina kapitalistinen. Yhdysvalloista ja EU:sta on tullut modernin kommunismin tyyssijoja. Länsi on kommunistinen ja Kiina kapitalistinen, ei voi mitään.

http://jtalous.blogspot.com/2022/09/euroopan-talousromahdus-edessa.html

Miten taloudet kehittyvät ajan mukana jää nähtäväksi. Tulevaisuudessa tulee kuitenkin eteen isoja fundamentaalisia muutoksia talouteen. Kehittyvät tekoäly, teko- pitäisi laittaa sulkeisiin, koska eihän tekoäly ole loppupeleissä sen keinotekoisempaa kuin ihmisäly. Äly kuin äly. 

Lähitulevaisuus tuo Superälyn, nyt pitäisi Suomessakin avata julkinen keskustelu Superälystä, koska se ei ole enää kaukana. Mitä Suppe tarkoittaa poliittisella tasolla jää nähtäväksi. Jo Superäly on kaikkialla Internetin kautta. Superäly on nyt sekoitus biologista älyä (eli ihminen) ja varsinaista tekoälyä. Ihminen on osa maailmanlaajuista Superäly eli Internetiä. Usein ajatellaan, että ihminen ei ole osa tätä tietojärjestelmää mutta todellisuudessa ihminen on osa sitä. Suppe on totta! Totisesti totta!

https://markkusiira.com/2022/09/20/pankkiirien-sodat-ja-kapitalismin-nollaus-toisenlainen-teoria-ukrainan-konfliktista/

https://markkusiira.com/2021/12/12/kyberhyokkaysharjoituksesta-uuteen-talousjarjestelmaan/

http://juffo.blogspot.com/

2 kommenttia:

  1. Kiina on puhtaasti natsistinen - kunhan esittää nimellisesti olevansa kommunistinen.

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla natsismin ja kommunismin raja varsin häilyvä.

    VastaaPoista