lauantai 3. syyskuuta 2022

USA sisällissotaan?

By Friday afternoon, posts on forums popular among white supremacists and far-right extremists called for the assassination of Biden, and named Jewish administration officials including Attorney General Merrick Garland, Treasury Secretary Janet Yellen and Secretary Alejandro Mayorkas as potential targets. Declarations of civil war were also appearing, according to documents detailing some of the threats.

“On Gab, one user posted a series of violent threats accusing Biden of stealing the election,” according to a threat alert from Site Intelligence Group sent to law enforcement agencies and others on Friday. Trump and many of his supporters have long claimed, without evidence, that the 2020 presidential election won by Biden was stolen from Trump due to widespread voter fraud.

https://www.yahoo.com/news/biden-speech-denouncing-trump-maga-ideology-sparks-threats-calls-for-violence-003139767.html 

Dementikko Biden ajaa Amerikkaa kohti sisällissotaa. Biden on ilmeisesti dementikko ja kykenemätön johtamaan Yhdysvaltoja. Tilanne on karmea. Suomen on samaan aikaan liittoumassa NATOn kanssa ja NATOa johtaa todellinen dementikko. Onko mitään tehtävissä? Ei ole tilanne on karmea.

Asioista tietävät ovat huolissaan, miten käy Suomen jos Yhdysvallat ajautuu sisällissotaan. NATOsta ei silloin ole apua väkivahvaa Venäjää vastaan. Nyt on aika Suomen kansan taistella. Samaan aikaan Suomessa valtiota johtaa Jauhojengi. Olisiko muutama vuosi sitten kukaan uskonut, että vähät rahat menevät Saksaan Uniperille ja sitten loput minne lie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti